Dorin Goian: ”Uniunea Europeană se va desfiinţa după această pandemie”

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul internațional român, Dorin Goian a vorbit în exclusivitate despre situația de la Suceava. 

Dorin Goian a vorbit în cadrul interviului și despre situația Spitalului Județean de Urgențe Suceava, acolo unde s-au înregistrat nu mai puțin de 181 de teste pozitive pentru coronavirus în rândul cadrelor medicale.

”Totul a erupt de la spital. Au fost decizii eronate care au venit pe bandă rulantă, în lanţ. La început a fost infectat un grup restrâns de medici, apoi au stat în aceeaşi încăpere şi cu alţii, apoi pe fiecare secţie în parte, iar de aici a început să se infecteze şi restul personalului medical, asistente, infirmiere, personal UPU. Marea problemă e că ei n-au avut echipament de protecţie. Plus că mulţi dintre ei n-au realizat că au fost infectaţi neavând combinezoane, măşti şi alte lucruri care să-i protejeze. În plus, e vorba şi despre lipsă de experienţă, nu s-au mai întâlnit cu aşa ceva, o pandemie de genul ăsta. Acestea au fost motivele pentru au clacat. Şi a mai fost ceva: foarte multe persoane care s-au întors din Italia şi din Spania!”, a explicat Dorin Goian situația de la Spitalul Județean de Urgențe Suceava. 

Fostul internațional român a avut o reacție vehementă în ceea ce privește Uniunea Europeană și despre modul cum gestionează cei de acolo lucrurile în statele membre.

”La revedere, uitați de Uniunea Europeană! E gata această alianţă, va dispărea după ce va trece pandemia. Fiecare e doar pentru el acum. Suntem efectiv ca în junglă, trăieşte doar cine se ajută singur!”, a concluzionat Dorin Goian. 

Într-una dintre postările sale de pe facebook, Dorin Goian a făcut apel la calm și a transmis oamenilor să respecte recomandările autorităților.

 

Total
0
Shares
Related Posts