Polul Nord Brodina și Releul Mihoveni Șcheia conduc ostilitățile în Seria I a Ligii a V-a

O nouă etapă bogată în goluri în Seria I a Ligii a V-a. Nu a fost înregistrată nicio remiză în această rundă. 

Meci de tenis în confruntarea dintre Voința Zvoriștea și Sporting Voința Bunești. Gazdele s-au impus cu scorul de 6-1 într-un meci fără emoții pentru jucătorii din Zvoriștea care nu au avut milă de adversari. Cristian Cora, Ionuț Mihai (2 goluri), George Popescu, Paul Popovici și Adrian Pârlog au punctat pentru gruparea din Zvoriștea.

Polul Nord Brodina câștigă derby-ul cu Sporting Siminicea și se menține pe fotoliul de lider. Gazdele au revenit pe tabelă în partea secundă după ce la pauză oaspeții conduceau cu 2-1. Scorul final a fost 4-2 în favoarea grupării din Brodina. Matei Nichiforel, Daniel Roșca, Florin Ursulean și Pavel Hînțar au înscris pentru gazde.

FC Marginea a cedat pe teren propriu în fața formației pregătite de Cătălin Nichitean cu scorul de 2-7. Releul Mihoveni Șcheia a obținut toate punctele din deplasarea de la Marginea. Andrei Bran (3 goluri), Robert Casariu (2 goluri) și Florin Strugariu (2 goluri) și-au trecut numele pe lista marcatorilor în dreptul echipei din comuna Șcheia.

Viitorul Vadu Moldovei a ”demolat-o” pe Voința Forăști cu scorul de 9-1. Adi Oprea (2 goluri), Ionuț Stănică (2 goluri), Paul Vacariu (2 goluri), Petru Samson, Gheorghe Asavetei și Adrian Gavril au înscris golurile echipei gazdă într-o nouă umilință a formației din Forăști.

Meci echilibrat între Unirea Salcea și Voința Hânțești. Oaspeții s-au impus cu scorul de 4-3.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 9 21p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 9 21p
3 AS Vointa Zvoriștea 9 19p
4 AS Unirea Salcea 9 16p
5 ACS Viitorul Vadu Moldovei 9 15p
6 ACS Sporting Siminicea 9 14p
7 FC Marginea 9 12p
8 ACS Vointa Hânțești 9 10p
9 AS Viitorul Forăști 9 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 9 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Iulian Bogdan Amariei

Total
0
Shares
Related Posts