Sponsori Sponsori

Dorin Goian: ”Sperăm ca la finalul acestor două jocuri, noi să fim echipa victorioasă”

Tehnicianul Forestei Suceava, Dorin Goian, crede că trupa sa poate da lovitura și să rezolve promovarea în Liga a II-a încă de la meciul de sâmbătă. 

Fostul internațional român, Dorin Goian, este convins că dubla cu Ceahlăul va fi una extrem de dificilă, însă are mare încredere în jucătorii săi că se vor concentra îndeajuns și vor încheia neînvinși duelurile cu gruparea antrenată de Cristi Pustai. Antrenorul ”galben-verzilor” crede că atuul Forestei vor fi suporterii care și-au anunțat prezența în număr mare și la acest joc. Deși Chika, Makongo și Tănase sunt incerți, ”Goe” speră ca jucătorii care îi vor înlocui să o facă cu succes și fără teamă.

Dorin Goian: ”Șansele sunt 50-50”

”Ceahlăul Piatra Neamț este echipa mai experimentată, au câțiva jucători individuali foarte buni care pot să facă diferența în orice moment, însă cred că putem să răspundem pe măsură și cred că putem să rămânem neînvinși în duelurile cu Piatra Neamț. Șansele sunt 50-50, îi cuoaștem foarte bine și cu siguranță va fi o dublă echilibrată. Sperăm să nu fie o miză și o presiune prea mare pe jucători, însă am încredere în ei. Îmi doresc ca la finalul acestor două jocuri noi să fim echipa victorioasă, cea care se califică în Liga a II-a.”, a declarat Dorin Goian.

Foresta Suceava joacă sâmbătă, de la ora 18:00, pe Areni manșa tur a finalei barajului pentru promovare împotriva Ceahlăului Piatra Neamț.
Programul caselor de bilete pentru partida cu Ceahlăul Piatra Neamț este următorul
  • Vineri, intre 13:00 și 18:00, biletele pot fi achiziționate de la intrarea de lângă sediul Poliției Județene.
  • În ziua meciului, biletele pot fi cumpărate, începând cu ora 13:00, de la casele de bilete de la intrarea principală de la Primărie.
  • Prețul unui bilet la manșa tur a finalei pentru promovare este de 10 lei.

 

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts