LPS Suceava, pe podium la luptele greco-romane din cadrul Campionatului Național U17

În perioada 24 martie – 26 martie 2023, s-a desfășurat Campionatul Național U17 la Pitești, competiție care a reunit tinerii sportivi de la cele mai bune școli de lupte din întreaga țară. Printre aceștia s-au aflat și sportivii legitimați la LPS Suceava, care au obținut rezultate notabile în competiție.

Una dintre cele mai bune performanțe a venit din partea lui Vodă Iustin, care a obținut medalia de argint la categoria de greutate 65 kg. Tânărul sportiv a reușit să impresioneze publicul cu abilitățile sale tehnice și puterea sa fizică, obținând un loc de frunte în competiție.

De asemenea, Nicoriuc Gabriel, care a concurat la categoria de greutate 80 kg, a reușit să obțină medalia de bronz, clasându-se pe locul 3 în competiție. Performanța sa a fost una impresionantă, iar antrenorul său, profesorul Valerică Gherasim, a fost mândru de evoluția sa.

Printre alți sportivi de la LPS Suceava care au participat la Campionatul Național U17 s-au numărat și Zlotar Iosif, care a concurat la categoria de greutate 71 kg și a obținut locul 5, precum și Ignat David, care a concurat la categoria de greutate 110 kg și a obținut, de asemenea, locul 5.

Acești tineri sportivi au fost pregătiți de antrenorul Valerică Gherasim, care și-a demonstrat abilitățile de a forma campioni. El a fost prezent la competiție și i-a susținut pe sportivii săi în fiecare moment al competiției.

Total
0
Shares
Related Posts