Despre familia Bucovina Rădăuți

Legătura dintre clubul de fotbal Bucovina Rădăuți și galeria lor, Vultanii Bucovinei, este una dintre cele mai apreciate din seria I a Ligii a III-a. Suporterii au sărit mereu în ajutorul clubului atunci când a fost nevoie.
După ce acum câteva zile pe pagina oficială a clubului a apărut mesajul următor:

“MULȚUMIM, VULTANII BUCOVINEI!!!

Galeria echipei noastre, intitulată ,,VULTANII BUCOVINEI“ are parte de un progres extraordinar. Formată acum aproximativ doi ani de zile, cu toate că aceștia susțiun Bucovina Rădăuți de foarte mulți ani, galeria rădăuțeană este la ora actuală una dintre cele mai frumoase din ligile inferioare, cu suporteri devotați, coregrafii frumoase și o atmosferă fantastică la fiecare meci, drept dovadă parcursul foarte bun pe teren propriu al echipei noastre.
Liderii galeriei ne însoțesc și în partidele din deplasare, fie că vorbim despre meciurile oficiale sau cele de pregătire.
Pe această cale dorim să le mulțumim pentru eforturile pe care le fac pentru noi și suntem mândrii cu așa o galerie.”

Se pare că membrii grupării Vultanii Bucovinei nu stau cu mâna în sân nici de data aceasta și sar din nou în ajutorul clubului. Ținând cont de condițiile meteo nefavorabile cei din galerie se mobilizează din nou și vor face toate eforturile necesare pentru ca sâmbătă meciul dintre Bucovina Rădăuți și Hușana Huși să se poată disputa în cele mai bune condiții.

Meciul dintre rădăuțeni și vasluieni este programat să se dispute sâmbătă, 12 martie, pe stadionul Municipal din Rădăuți începând cu ora 15:00.

Articol scris de: Ionuț Marius Ureche

Total
0
Shares
Related Posts