Sponsori Sponsori

Va fi cu noroc de data asta, ”Goe”?!

Dacă rezultatele Forestei Suceava din ultimii 2 ani ar fi fost direct proporționale cu numele antrenorilor de pe Areni cu siguranță am fi vorbit despre galben-verzi ca fiind fără doar și poate primi divizionari.

Rând pe rând Nuno Pedro, Florentin Petre, Selim Benachour și Petre Grigoraș au luat loc pe banca tehnică a formației sucevene. Din păcate anvergura lor, CV-ul pe care îl dețin sau notorietatea lor nu au fost de ajuns pentru ca noi suporterii de pe Areni să ne putem mândri cu o echipă care face performanță. Nici în aceste vremuri mai grele din punct de vedere economic sau social, conducerea Forestei nu a făcut rabat de la această tradiție.

Astăzi la câteva ore după anunțul oficial privind despărțirea de Petre Grigoraș, a fost anunțat numele înlocuitorului său, nimeni altul decât cel mai mare fotbalist sucevean, titratul Dorin Goian. E drept și lesne de înteles că părerile sunt împărțite. Mulți spun că trebuia făcut tot posibilul pentru ca Petre Grigoraș să rămână pe Areni. Alte voci sunt de părere că Dorin Goian e cel mai potrivit nume pentru a prelua banca tehnică a ”galben-verzilor”. E clar că simpla venire a lui ”Goe” la Suceava nu e sinonimă cu performanța și cu rezultatele de top. Va fi mult de muncă, va fi greu la fel cum a fost mereu, dar un nume ca Dorin Goian e clar că oferă încredere suporterului sucevean, liniște și fără îndoială ceva ce nu ne-a lipsit niciodată și anume speranța.

Acum aproximativ un an mi-am pus semnătura pe un articol în care vorbeam despre venirea la Suceava a lui Petre Grigoraș. Spuneam atunci că noi cei care venim meci de meci pe Areni vom fi alături de Grig. Eu consider că am fost și că ne-a simțit aproape. Același lucru îl spun și acum indiferent de ligă, de vreme sau de adversar, noi vom fi acolo pentru ”Goe” și ai lui.

Odată și odată va trebui ca cineva să ne urce pe garduri. Odată și odată va trebui să jucăm și noi la nivelul pe care îl merităm. Cândva vom primi și ceea ce consider eu că merităm. O echipă mare de care sucevenii să fie mândri.

Mult succes, ”Goe”!

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts