De ce să nu votați cu PSD-ul la următoarele alegeri locale la Suceava?

Liderul PSD, Vasile Mocanu: ”M-am săturat eu de banii care ni se duc acolo ca într-o fântână. Sper să nu se întâmple şi acum acest lucru” 

În primul rând, noi cei de la GalbenVerde.ro suntem apolitici, nu ținem partea nici unui partid politic din Suceava. Însă de-a lungul timpul am fost dezamăgiți de deciziile pe care aleșii noștri le-au luat cu privire la sport. PSD-ul nu este la prima abatere când se opune finanțării unei secții de sport, dar acum dau de înțeles că banii pe care Consiliul Local i-au aprobat pentru Foresta sunt arunați ca într-o fântână. În concluzie, Vasile Mocanu ar desființa tot ce ține de sport în acest oraș. Mai jos aveți declarația acestuia în urma ședinței prin care Consiliul Local a aprobat finanțarea cu un milion de lei clubul Foresta Suceava:

„Speranţa moare ultima, dar la fotbal ne-au tot murit speranţele, încât m-am săturat eu de banii care ni se duc acolo ca într-o fântână. Sper să nu se întâmple şi acum acest lucru, atâta timp cât nu am văzut nicio schimbare. Mă aşteptam să ne fie prezentaţi investitorii, obligaţiile reciproce… Când dai un milion de lei, trebuia să vedem şi ce se va face cu acei bani, cum văd ei dezvoltarea echipei pe mai departe. Altfel ne vom trezi anul viitor cu aceeaşi situaţie care a mai fost”.

Dacă ne aducem bine aminte, tot liderii PSD au votat respingerea mai multor proiecte atât sportive cât și de altă natură care ar fi fost utile pentru oraș. Însă primitivismul de care aceștia au dat dovadă de-a lungul timpului și încercarea de a pune bețe în roate celor care conduc orașul a făcut din Suceava ceea ce este astăzi. Mulțumim PSD-ule pentru că ești împotriva locuitorilor acestui oraș.

Ne cerem scuze dacă am deranjat pe cineva prin acest articol, nu ne face plăcere să vorbim despre politică, însă vrem să arătăm oamenilor cum este realitatea.

Total
0
Shares
Related Posts