De ce aș fi dispus să plătesc 15 euro biletul?

Cu toții ne-am dorit să vedem o echipă de Liga 1 pe stadionul Areni, iar faptul că primăria Suceava nu se va implica în închiriera unei nocturne mobile pentru jocul din optimile Cupei României dintre Foresta Suceava și Dinamo București, nu ar trebui să ne facă să criticăm această decizie, dar nici să dăm în conducerea clubului dacă nu va putea organiza la Suceava acest meci. O soluție ar fi ca prețurile biletelor să fie mai mari de 10 euro, însă în unul din sondajele de pe pagina de facebook SportSV.ro am întrebat microbiștii suceveni dacă ar fi dispuși să dea 15 euro pentru a o vedea pe Dinamo București pe stadionul Areni. (Eu fiind stelist, fcsb-ist ce vreți voi)

De ce aș fi eu dispus să dau 15 euro?! În primul rând nu am o situație financiară ieșită din comun, dar nu mi-e greu să dau 15 euro (60-70 de lei) pentru un bilet la un meci ca să văd echipa orașului jucând împotriva uneia dintre echipele de tradiție a României. Și dacă stau bine să mă gândesc, în cazul în care meciul se va disputa la Botoșani, iar biletul va fi undeva la 30-40 de lei, eu unul voi cheltui cam tot atât, voi plăti și combustibilul pe lângă bilet și să vezi ce?! Să vezi Suceava jucând pe stadionul Municipal Botoșani într-o atmosferă anostă.

Aa, apropo, chiar și așa cred că în orașul acesta sunt persoane dispuse să plătească și 100 de lei pentru un meci cu Dinamo, FCSB, Craiova, CFR Cluj sau Rapid București.

Știu că unii nu îmi vor da dreptate, însă sunt convins că dacă vă duceți la Mall cheltuiți mai mulți bani pe lucruri care înseamnă aproape nimic. Unii se plâng că nu au bani, însă în Mall-uri e plin până la refuz, credeți voi că nu se găsesc 7000 de oameni în tot județul ăsta care să plătească 60-70 de lei pe un bilet?!

Eu fac parte printre cei dispuși să plătească 15 euro pentru ca meciul dintre Foresta Suceava și Dinamo București să se dispute pe Areni în nocturnă. Hai Foresta! 🙂

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts