”Vreo 10 secunde am fost în Rai, am văzut stele verzi”

Foresta Suceava s-a impus în derby-ul rundei a XI-a în fața formației Aerostar Bacău în ciuda arbitrajului pro-Bacău. 

Spectatorii prezenți astăzi pe stadionul Areni au avut parte de un meci cu de toate, dar și cu mulți nervi datorită centralului partidei, Mihai Motan. Alexandru Marin a fost protagonistul singurului gol, dar și totodată a ieșit cel mai șifonat jucător de pe teren al Forestei, la capătul unei faze în care arbitrul ar fi trecut cu vederea cu toate că jucătorul sucevean a avut nevoie de intervenția medicilor. Atacantul sucevean a fost la un pas de tragedie după ce goalkeeper-ul băcăuanilor, Teodor Axinte l-a lovit cu genunchiul în zona gâtului pe jucătorul galben-verzilor, cel din urmă căzând lat pe teren. După mai multe decizii controversate ale centralului Mihai Motan care evident a tras cu echipa oaspete, la intervenția observatorului jocului care a coborât din inelul superior al tribunei a doua pentru a-i reproșa centralului greșeala comisă și de a-i cere să acorde cartonaș roșu goalkeeper-ului Teodor Axinte, implic și lovitură liberă de la marginea careului.

Revenind totuși la joc, Foresta a fost peste formația din Bacău care a jucat în cele 90 de minute cu un om în plus, acela fiind centralul partidei Mihai Motan care, din păcate, nu a putut dicta un penalty pentru băcăuani, aceștia intrând de circa trei ori în careul sucevenilor. Probabil că cei care au fost prezenți la joc sau au urmărit meciul online au putut să vadă de câtă nesimțire a putut da dovadă acest arbitru.

La finalul jocului, Stejărel Vișinar, jucătorul formației băcăuane a ținut să demonstreze sucevenilor că ar putea candida oricând la cel mai needucat fotbalist al acestui secol. Acesta a lovit cu piciorul ușa de la intrarea spre tunelul care duce la vestiare. Și mai trist este faptul că Vișinar e un produs al fotbalului sucevean și un fotbalist despre care aveam o părere bună.

Totodată, banca tehnică a Aerostarului a ținut să transmită sucevenilor că vor termina la 14 puncte de formația ”galben-verde”.

Una peste alta, formația antrenată de Petre Grigoraș a făcut un meci foarte bun, iar scorul din punctul meu de vedere este unul mincinos, sunt convins de faptul că prin ocaziile create, Foresta ar fi trebuit să o învingă la 4-5 goluri diferență pe echipa arbitrilor Aerostar Bacău.

Cât despre Alexandru Marin, acesta se simte mai bine, a fost supus unor investigații mai amănunțite la Spitalul Județean Suceava, însă este în afara oricărui pericol. Însănătoșire grabnică!

”Vreo 10 secunde am fost în Rai, am văzut stele verzi”, a declarat atacantul Forestei Suceava, Alexandru Marin după ce și-a revenit. 

Puteți revedea meciul dintre Foresta Suceava și Aerostar Bacău mai jos: 

CLICK AICI PENTRU VIDEO 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts