Chindia Târgoviște – Foresta Suceava 2-1

Foresta Suceava nu a reușit să ia niciun punct din deplasarea de la Târgoviște. 

După o primă repriză bună făcută de formația antrenată de Cristi Popovici, scorul la pauză avea să arate 1-0, gol marcat de Rusu după o centrare la care portarul gazdelor a ieșit mult din poartă, iar Rusu a reușit să-l lobeze cu o lovitură de cap.

În repriza a II-a lucrurile aveau să se schimbe, cei care au ieșit motivați de la cabine, nu au fost jucătorii Forestei sau cei ai Chindiei, ci arbitrii. Aceștia din urmă și-au pus amprenta asupra primelor 10 minute ale reprizei secunde când au dictat un fault inexistent asupra lui Honciu care a simulat o lovitură din partea lui Drugă și ca toată situația să devină și mai hilară, centralul partidei l-a eliminat pe jucătorul Forestei, Constantin Drugă.

Din acel moment, meciul avea să devină dificil pentru Foresta, cu un om mai puțin și în fața unei lovituri libere periculoase din preajma careului lui Niga, Chindia a reușit să restabilească egalitatea prin Cherchez. După care toată echipa Forestei a răbufnit asupra arbitrilor pentru a le cere socoteală în urma acelei fazei controversate. Un sfert de oră mai târziu, Chindia avea să stabilească scorul final prin același Cherchez. Finalul partidei i-a găsit pe suceveni în jumătatea de teren a Chindiei, însă fără niciun rezultat notabil.

Astfel s-a scris istoria acestui meci, Foresta se întoarce pe Areni fără niciun punct, iar Cristi Popovici va fi nevoit ca până pe 1 aprilie să-i motiveze pe jucători pentru duelul cu Academica Clinceni.

În urma acestui rezultat, Foresta a coborât până pe locul 12, iar Chindia a rămas pe locul 7 acumulând 38 de puncte.

Celelalte rezultate din această etapă sunt: 

Chindia Târgoviște Foresta Suceava 2-1
Juventus București Sepsi OSK 3-1
Dunărea Călărași Luceafărul Oradea 3-2
CS Balotești Metalul Reșița 3-1
Politehnica Timișoara CS Mioveni 1-2

Academica Clinceni a stat.

Total
0
Shares
Related Posts