Daniel Păiuș și Cosmin Țapu la Șomuz Fălticeni?!

Conducerea clubului Șomuz Fălticeni se află în discuții cu doi foști jucători ai Bucovinei Rădăuți. 

Deși s-au reunit aproape spre finalul lunii ianuarie, fălticenenii au făcut câteva transferuri destul de serioase și anunță că zilele următoare sunt așteptați și alți jucători la antrenamentele lui Daniel Stoica. După venirile lui Cătălin Aieroaie (CSM Roman), Vasile Padovei (Viitorul Curița), Eusebiu Mercaș (Ozana Târgu Neamț) și juniorii Codruț Botezatu (Colțea Brașov), Iulian Dohotaru și Alexandru Micloș, ambii de la FC II Botoșani, conducerea fălticeneană anunță că sunt în tratative cu doi dintre foștii jucători ai colegei de eșalon, CSM Bucovina Rădăuți. Mijlocașul Daniel Păiuș și atacantul Cosmin Țapu s-au despărțit în această iarnă de gruparea rădăuțeană și sunt la un pas de a ajunge la Șomuz Fălticeni.

„Sper să ne înțelegem cu ei, pentru că sunt doi fotbaliști buni, care ne pot ajuta”, a declarat directorul sportiv Iulian Darabă.

Totodată, fălticenenii vor disputa în perioada imediat următoare și câteva jocuri de pregătire. Primul meci amical se va disputa sâmbătă, de la ora 12:00, la Ițcani în compania formației de Liga a IV-a, Juniorul Suceava. Fălticenenii și-au programat și alte jocuri amicale cu LPS Suceava, pe 11 și 14 februarie, și cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 21 și 28 februarie, toate în deplasare.

 

Total
0
Shares
Related Posts