Meci dramatic pentru LPS Suceava în Optimile Cupei României la U19

De la agonie la extaz și înapoi la agonie – așa a fost descrisă experiența jucătorilor Under 19 de la LPS Suceava în meciul lor din optimile de finală a Cupei României la fotbal împotriva echipei ACS FC City Iași. Duminică după-amiază, pe terenul Tineretului din Iași, cele două echipe s-au întâlnit într-un meci eliminatoriu care a adus multă tensiune și emoție în tribune.

În prima parte a meciului, jocul a fost echilibrat, iar niciuna dintre echipe nu a reușit să își impună autoritatea pe teren. Totuși, în minutul 33, o pasă filtrantă trimisă de un mijlocaș ieșean a dus la deschiderea scorului, atacantul ieșean marcând prin șutul trimis pe lângă portarul Bodnariuc. Cu toate acestea, echipa din Suceava nu s-a dat bătută și a continuat să lupte pentru a egala scorul. În cele din urmă, au reușit să înscrie prin Dumitru Gabor, după o centrare excelentă a lui Alex Spoială.

Revenirea de la pauză a fost spectaculoasă pentru echipa din Suceava, care a marcat încă două goluri. Primul a fost un autogol după o centrare a aceluiași Spoiala, iar cel de-al doilea a fost înscris de incisivul Ionuț Butnaru. Cu un scor de 3-1 în favoarea lor, echipa din Suceava părea că are controlul jocului și că va obține o victorie importantă.

Cu toate acestea, fotbalul este un sport imprevizibil și cele două goluri primite într-un interval scurt de timp au schimbat complet soarta meciului. Primul gol a venit dintr-o poziție de offside, iar al doilea a fost înscris dintr-un penalty ușor acordat de arbitru. După cele 90 de minute de joc, scorul a fost egal, astfel că loteria penalty-urilor a decis soarta meciului. Din păcate, portarul advers a reușit să apere două dintre execuțiile jucătorilor din Suceava, iar echipa ACS FC City Iași s-a impus cu scorul de 4-2.

Deși rezultatul nu a fost cel dorit, echipa din Suceava poate fi mândră de prestația lor și de lupta pe care au arătat-o pe teren. Ei vor trebui acum să se concentreze pe meciurile ramase din Campionatul U19, care vor începe sâmbătă 18 martie de la ora 12:00 pe terenul sintetic de la LPS în compania echipei CSS Unirea Iași.

Total
0
Shares
Related Posts