Dacia Unirea Brăila – Foresta Suceava, mâine, ora 11:00

Foresta se deplasează la Brăila în etapa a III-a a Ligii secunde cu o echipă improvizată.  

Cu toate că prin oraș circulă diverse zvonuri cum că până la următorul meci acasă, conducerea clubului intenționează să definitiveze lotul pentru a aborda altfel partida cu FC Argeș, mai exact într-o nouă formulă cu un lot format din jucători cu experiență. După ce s-au înțeles cu fundașul italian, Alessandro Masella, există și alte zvonuri provenite din surse apropiate clubului prin care se comunică faptul că situația ”galben-verzilor” urmează să se îmbunătățească din toate punctele de vedere. Astfel, conducerea clubului se mai află în tratative și cu o serie de jucători străini recomandați de unul dintre eventualii investitori, mai exact impresarul francez. Cel din urmă afirmase chiar la meciul disputat de Foresta pe teren propriu că intenționează să aducă la echipa suceveană jucători străini și promitea și stingerea datoriei către FISC. Acestea fiind spuse, Doamne Ajută să nu fie doar zvonuri.

Revenind la meciul de mâine nu există așteptări prea mari din partea galben-verzilor care vor fi reprezentați și la acest meci de juniorii Omniei Suceava, formație care nu a confirmat înscrierea în Liga a IV-a datorită situației Forestei.

Potrivit site-ului obiectivbr.ro, antrenorul Brăilei, Alin Pânzariu a declarat că acest meci pentru Brăilă reprezintă o șansă a echipei de a ieși din pasa proastă în care se află: “Am fost puţini, am rămas şi mai puţini. Dar probabil că Foresta Suceava va veni tot cu juniorii. Este un moment bun pentru noi ca să depăşim această perioadă dificilă, iar săptămâna viitoare, când avem programate două meciuri grele, în deplasare la Luceafărul Oradea şi, acasă, cu Ripensia Timişoara, sper să avem lotul complet, pentru că Lazăr, Ghiocel şi Ioan ispăşesc acum ultima etapă de suspendare. Probabil că Bucur va fi indisponibil mai mult timp. A revenit la antrenamente Dima, aşa că pentru meciul cu Foresta vom miza tot pe un lot format din 17 jucători plus Sorin Frunză. Sper să facem un joc bun sâmbătă”.

 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts