Sponsori Sponsori

Cupa Iorgu Vârnav Liteanu, una dintre cele mai așteptate competiții ale verii în județul Suceava

Micuții fotbaliști vor avea ocazia, sâmbătă, 10 iunie, să se dueleze de la egal la egal pe terenul unuia dintre cele mai frumoase domenii din județ: Hanul Mărioarei din Liteni. 

Șase echipe din două județe se vor întrece la a doua ediție a Cupei Iorgu Vârnav Liteanu. Fotbaliștii născuți în 2016 de la ACS Luceafărul Bucovina Suceava, ACS Dream Team Suceava, CSO Viitorul Darabani, CSO Viitorul Liteni, FC Start Suceava și AFC Junior Botoșani se vor duela pe parcursul zilei de sâmbătă, 10 iunie, într-una din cele mai frumoase locații din județul Suceava. Competiția este structurată în 2 grupe astfel:

  • din grupa A fac parte: ACS Luceafărul Bucovina Suceava, ACS Dream Team Suceava și CSO Viitorul Darabani
  • din grupa B fac parte: CSO Viitorul Liteni, FC Start Suceava și AFC Junior Botoșani

Echipele se vor duela între ele, iar în urma rezultatelor se vor stabili ierarhia celor două grupe și clasamentul final. Astfel, ocupanta locului 1 din prima grupă va evolua în compania ocupantei primului loc din grupa cealaltă, la fel se va proceda și în cazul locurilor 2 și 3. Copiii vor primi premii, medalii, diplome de participare și cupe la finalul competiției.

Prezente la competiție vor fi și trei foste glorii ale fotbalului sucevean: Radu Cașuba, Nae Grosu și Pepe Armeanca. De asemenea vor fi prezenți și Tomiță Onisii, primarul orașului Liteni, Dumitru Dănilă, viceprimarul orașului Darabani, Ciprian Anton, președintele AJF Suceava, dar și mulți alți invitați de seamă.

Turneul micilor fotbaliști de la Under 7 va fi susținut de firma Avastar, Hanul Mărioarei prin inginerul Ciprian Costan care a avut mereu o deschidere vis-a-vis de sport în rândul celor tineri, dar și de Liceul Tehnologic ”Iorgu Vârnav Liteanu”.

Total
0
Shares
Related Posts