”Cupa Sucevei”, pregătită de o nouă ediție

      A treia ediție a “Cupei Sucevei” este programată să înceapă pe 3-4 iulie cu posibilitatea de prelungire a grupelor finale pentru 10-11 iulie în cazul în care cererea de echipe este mare, organizatorii spun că vor fi nevoiți să extindă competiția pe două week-end-uri.

      Cupa Sucevei este destinată tuturor pasionaților de fotbal, neexistând limită de vârstă, competiția fiind pentru toată lumea. Totodată această competiție îi invită pe suceveni să facă mișcare și mai mult de atât să redescopere fotbalul practicat în curtea școlii. Competiția este programată să se desfășoare în perioada 3-4 iulie.

“Deocamdată căutăm alternative pentru baza sportivă unde se va desfășura competiția. O caracteristică importantă al acestui eveniment de mini-fotbal este sistemul competitional care este unul puțin mai dificil, și anume 5 echipe în fiecare grupă, cu calificarea primelor 2. Ne dorim să adunăm 32 de echipe la startul grupelor pentru a oferi un cadru competițional mai ușor în ceea ce privește meciurile din grupe. Și în această ediție vom avea grijă să respectăm cerințele impusde de Ministerul Sănătății și anume de distanțare fizică, motiv pentru care rugăm toți participanții să respecte în totalitate regulamentul impus de noi.”, a declarat Alex Macoveiciuc, organizatorul competiției.

Se pot înscrie în competiție persoane de sex masculin fără limită de vârstă.

 1. Taxa de înscriere este de 200 lei/echipă participantă.
 2. Taxa de înscriere se achită la tragerea la sorți.
 3. Meciurile din grupe vor fi arbitrate de un singur arbitru, urmand ca la cele din fazele finale sa fie arbitrare de doi arbitrii.
 4. Vor fi formate echipe de 5+1 jucători (6 jucători în teren), și maxim 4 jucători de rezervă;
 5. În momentul tragerii la sorți, căpitanul sau delegatul echipei își asumă pe proprie răspundere că toți componenții echipei care participă la joc sunt apți să desfășoare activități sportive și că sunt conștienți de eventualele accidentări, organizatorul nu isi asuma raspunderea in cazul accidentarilor.
 6. Organizatorul nu este raspunzator de eventualele obiecte disparute, fiecare participant/spectator este raspunzator de bunurile proprii.
 7. Un jucător înscris la o echipă nu mai are dreptul de a participa la nici o altă echipă pe parcursul desfășurării competiției.
 8. Este permisă aducerea a cel mult 2 jucatori din ligile Profesioniste de fotbal ( liga a3a, a2a)
 9. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea anumitor echipe sau jucători, pe baza unui motiv obiectiv care să justifice refuzul.
 10. Sistemul de joc va fi „Grupe” (2, 3, 4 sau mai multe grupe, în funcție de numărul de echipe formate).
 11.  Regulamentul de joc este cel impus de “Federația Română de Minifotbal”.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0753.039.134 (Alex) sau pe whatsapp.

Total
0
Shares
Related Posts