Cupa Moș Crăciun revine la Suceava cu ediția a XIV-a

După doi ani de pauză forțată din cauza pandemiei de COVID-19, Cupa Moș Crăciun revine la jumătatea lunii decembrie cu cea de-a XIV-a ediție. 

Sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava va găzdui pe parcursul a două week-end-uri ediția cu numărul 14 a Cupei Moș Crăciun. În perioada 16-18 decembrie, vor avea loc dueluri între fotbaliștii născuți în anii 2013 și 2015, iar cei născuți în 2014 și 2016 se vor duela în perioada 21-23 decembrie.

Ciprian Anton: ”Toată lumea va avea de câștigat din această competiție”

„Așteptăm cât mai multe echipe să vină la Suceava. Competiția se va relua după doi ani de pauză forțată, cauzată de pandemia de Covid-19. La fel ca la ediția precedentă, nu vom pune accentul pe rezultate, la această vârstă fragedă fiind mult mai important să le inoculăm copiilor iubirea pentru sport și bucuria de a juca fotbal. Astfel, la finalul întrecerii fiecare echipă va primi medaliile de aur și câte un trofeu pentru locul întâi. Ne bucurăm că acest sistem implementat de noi, în premieră, la ediția din 2019 a Cupei Moș Crăciun, a fost îmbrățișat la nivel național în ceea ce privește competițiile județene Under 11 și Under 13. În altă ordine de idei, sperăm să ne ridicăm şi de această dată la nivelul așteptărilor, astfel încât toată lumea să plece cu amintiri plăcute de la Suceava”, a declarat preşedintele AJF, Ciprian Anton.

Competiția este organizată de Asociația Județeană de Fotbal și ACS Dream Team Suceava și se va desfășura în sala Liceului cu Program Sportiv. SportSV.ro este partener media în cadrul acestui proiect.

 

Total
0
Shares
Related Posts