Jucătorii și staff-ul Forestei au efectuat testarea Real Time PCR pentru depistarea virusului COVID-19

Dorin Goian și compania au efectuat testarea Real Time PCR pentru depistarea virusului COVID-19. 

Conducerea clubului Foresta Suceava a transmis luni, 20 iulie, prin intermediul paginii de facebook un comunicat prin care informează că atât lotul cât și staff-ul tehnic și administrativ au fectuat testarea Real Time PCR pentru depistarea virusului COVID-19. Totodată, aceștia au anunțat că își vor continua antrenamentele în aceleași condiții până la aflarea rezultatelor. În condițiile în care nu vor exista probleme, iar rezultatele vor fi negative, antrenamentele se vor desfășura în grup complet.
”În cursul zilei de astăzi, întreg lotul dar și stafful tehnic și administrativ al clubului Foresta Suceava a efectuat testarea Real Time PCR pentru depistarea virusului COVID-19.
Până la aflarea rezultatelor, vom continua antrenamentele în grupuri de maxim zece persoane după care, dacă toate rezultatele vor fi negative, echipa, împreună cu stafful, vor intra în cantonament, urmând ca antrenamentele să se desfășoare în grup complet.
Pe această cale, dorim să mulțumim pentru sprijinul acordat noului nostru partener, Farmacia Biomedica și domnului Ili Cristinel, pentru suportarea în întregime a costului testării.”, au transmis oficialii clubului pe pagina de facebook. 
În altă ordine de idei, gruparea suceveană a ajuns la o înțelegere pentru încă un sezon cu Alexandru Marin, atacantul care a înscris 10 goluri în tricoul ”galben-verzilor” în sezonul precedent.
Sezonul 2020-2021 al Ligii a III-a este programat să înceapă la finele lunii august conform unor date ale Federației Române de Fotbal.
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Dănuț Chidoveț
Total
0
Shares
Related Posts