Sponsori Sponsori

Dorin Goian, la Ceahlăul Piatra Neamț?!

Fostul internațional român Dorin Goian este dorit de suporterii nemțeni în locul tehnicianului Cristian Pustai care s-a despărțit recent de formația Ceahlăul Piatra Neamț.

Dorin Goian ar putea reveni pe banca tehnică a unei echipe după pauza de aproape un an pe care a luat-o după despărțirea de Foresta Suceava. Tehnicianul este favoritul suporterilor nemțeni care și-au exprimat dorința de a-l vedea sucevean la gruparea de sub ”Pietricica”. În urma sondajului realizat de către aceștia, ”Goe” ocupă primul loc la mare distanță de celelalte propuneri.

Acesta a obținut 68 la sută din voturi (216), Dragoș Militaru a strâns 24 de voturi (7 la sută), iar Daniel Oprița – 20 de voturi (6 la sută). Printre cei votați la categoria ”Alt antrenor” (62 de voturi, 19 la sută) se numără Costel Enache și Claudiu Niculescu.

”Suceava, Buzău, Piatra Neamț, Bacău, București, Palermo, Glasgow, Spezia, Tripoli. Acesta este parcursul profesional al lui Dorin Goian, unul dintre cei mai importanți fundași ai României din ultimii 20 de ani. Un scurt rezumat ar însemna două titluri de campion cu Steaua, o semifinală de Cupa UEFA și un gol împotriva Olandei, ce a calificat echipa națională la Euro 2008.
Dorin Goian (43 de ani) si-a început cariera de antrenor în 2017 la Bucovina Rădăuți pentru ca mai apoi să fie în două rânduri pe banca tehnică a celor de la Foresta Suceava. După plecarea profesorului Pustai am inițiat pe pagina noastră un sondaj cu privire la numele noului antrenor iar Dorin Goian a fost ales de 66 % (n.r. între timp a ajuns la 68 la sută) din respondenți”, notează ”Suporteri Ceahlăul”.

Conform site-ului Liga2.ro, nici Dorin Goian nu ar spune nu unei oferte de la ”galben-negri”.

”Ceahlăul este povestea frumoasă ce mă leagă de acest oraș. Am avut un colectiv senzațional, cu jucători adevărați de fotbal, deveniți mai apoi prieteni cu care încă mă întâlnesc (Mihai Nemțanu, Costel Ilie) și nu în ultimul rând Angelo Alistar, care îmi este naș de cununie. Da, normal că aș fi deschis la discuții și la o eventuală propunere. Piatra Neamț va avea tot timpul un loc special în inima mea”, a spus Dorin Goian, citat de Liga2.ro.

”Goe” nu a mai antrenat după despărțirea de Foresta pe motiv că nu a fost încântat de ofertele pe care le-a primit.

”Pentru că nu am primit nici o ofertă care să mă intereseze atât de mult. Au existat oferte doar de la echipe de liga a treia pe care le-am refuzat. Am suferit mult după ratarea promovării, ne doream mult acest lucru dar nu a fost să fie. Din păcate am pierdut cel mai important meci din toate duelurile dintre cele două echipe, dar ăsta e fotbalul, de asta e frumos.”, a conchis tehnicianul sucevean.

Ca antrenor, Dorin Goian le-a antrenat pe Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, pe amândouă doar în Liga a III-a.

 

Total
0
Shares
Related Posts