Viitorul Liteni se desprinde în vârful clasamentului

Trupa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca și-a adjudecat victoria în derby-ul cu Juniorul Suceava și s-a distanțat la șase puncte de locul secund. 

Viitorul Liteni a reușit să câștige în derby-ul etapei cu Juniorul Suceava la finalul unui joc spectaculos făcut de cele două formații. Nicolae Gliga a fost marcatorul unicului gol, dar totodată și omul de trei puncte al Liteniului. În fața propriilor suporteri, jucătorii Liteniului s-au întrecut în ocazii care mai de care, iar de două ori mingea a lovit bara porții. Vlăduț Hînțescu a făcut minuni în poarta Juniorului reușind să pareze mai multe ocazii clare de gol ale gazdelor.

Într-un alt meci cu miză în această rundă, Șomuzul Preutești a clacat la Fântânele, acolo unde echipa gazdă s-a impus pe teren cu scorul de 3-0. Jocul a fost întrerupt în minutul 60 după ce Cătălin Vasiliu și-a retras jucătorii de pe teren în urma unui conflict. Același Vasiliu a intrat dur la un jucător al gazdelor și a primit cartonașul roșu, ulterior și jucătorul faultat a fost eliminat după ce i-a răspuns într-un mod nesportiv jucătorului din Preutești. Rezultatul final se va decide la masa verde, iar Fântânele va câștiga cu scorul de 3-0, scor înregistrat și în minutul 60.

Siretul Dolhasca dă semne de revenire după o nouă victorie în compania grupării CSM Dorna Vatra Dornei. Trupa lui ”Fera” a reușit o victorie importantă, în deplasare, cu scorul de 2-1 grație reușitelor semnate de Marius Ciobanu și Constantin Ferariu. La Dolhasca, primăvara pare să fi venit și cu rezultatele pozitive după ce în prima parte a campionatului echipa care se afla mereu în TOP 5 a fost de nerecunoscut.

O primă surpriză a acestei etape a fost oferită de Sporting Poieni Solca care a reușit o victorie spectaculoasă pe teren propriu în compania grupării ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, scor 5-1. Cea de-a doua surpriză pare să se fi consemnat la Suceava pe terenul LPS, acolo unde Bucovina Dărmănești a primit vizita Victoriei Vatra Moldoviței, în fața căreia a cedat cu scorul de 1-0 în urma reușitei lui Lucian Dujac.

Moldova Drăgușeni a câștigat la scor duelul cu Progresul Frătăuții Vechi după ce s-a impus cu 4-0 grație reușitelor semnate de Alexandru Dragomir, Alin Scutariu (2 goluri) și Ionuț Niță.

Academica Gălănești a cedat pe teren propriu în fața echipei secunde a Forestei Suceava cu scorul de 2-3. ”Galben-verzii” sunt fără greșeală în 2023 și consmenează astfel o nouă victorie.

Clasamentul Ligii a IV-a poate fi accesat AICI

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts