Sponsori Sponsori

CSU Suceava nu are altă variantă decât victoria în meciul cu HC Odorhei

”Universitarii” vor să treacă peste eșecul de la Vaslui cu o victorie în compania grupării HC Odorhei, meci care se desfășoară în fața propriilor suporteri.

Clubul Sportiv Universitar din Suceava întâlnește sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 17:00, în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava echipa aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii Zimbrilor, HC Odorhei. Cu toate acestea, ”universitarii” nu se văd deja victorioși, iar antrenorii Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei cer atenție din partea handbaliștilor să trateze fiecare joc cu seriozitate indiferent de numele adversarului. CSU Suceava vine după o înfrângere la Vaslui, în care CSM s-a impus cu scorul de 26 la 25, iar ”universitarii” sunt obligați să adune puncte dacă vor să-și îndeplinească obiectivul propus la începutul acestui sezon.

Totodată, CSU Suceava va fi susținută din tribune de soții Ionela și Marius Cozmiuc, medaliați cu aur la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice, iar gruparea suceveană speră ca această prezență să le poarte noroc.

„Ne-am revenit un pic mai greu după meciul de la Vaslui. Și aici mă refer la psihicul nostru. A fost un pic dificil după acea înfrângere, dar sportul de performanţă îţi dă ocazia să te revanşezi, iar sâmbătă sunt sigur că aşa se va întâmpla. Suntem onoraţi că soţii Ionela și Marius Cozmiuc au acceptat invitaţia noastră şi vor veni să dea startul partidei de sâmbătă. Sunt doi mari campioni ai familiei sportului sucevean şi ai canotajului românesc şi ne mândrim cu ei. Sperăm ca prezența lor să ne poarte noroc și să ne bucurăm cu toţii de victorie la final”, a declarat Bogdan Șoldănescu, antrenorul secund al CSU Suceava.

Jucătorii vor să facă uitată înfrângerea de la Vaslui cu o victorie în fața fanilor cărora le promite că vor da totul pentru a obține maximum din acest meci.

“Venim după un duş rece la Vaslui, unde am făcut unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre. Nu vrem să se mai repete. Acum, ne aşteaptă un meci cu o echipă venită din Divizia A şi, deşi suntem favoriţi, nu vom avea o misiune uşoară. Odorheiul s-a întărit cu vreo patru străini şi câţiva jucători din România. 100% vom aborda meciul la victorie.”, a declarat Adrian Tîrzioru, golgheterul echipei sucevene.

Răzvan Gavriloaia, unul dintre cei mai experimentați jucători ai Sucevei, apreciază jocul ca fiind unul dificil, iar echipa oaspete nu trebuie desconsiderată pentru că oricând pot apărea surprize.

”E un adversar care poate pune probleme, deşi mulţi l-ar putea desconsidera. Harghitenii au o combinaţie din jucători cu ani buni în Liga Naţională, care pot gestiona unele momente critice, şi din tineri cu entuziasm şi calităţi individuale. Trebuie să ne facem jocul nostru, să fim cât mai coerenţi în relaţiile de joc pentru a câştiga cele trei puncte. Nu cred însă că pe teren propriu, cu publicul în spate, am putea lăsa loc de surprize.”, a declarat handbalistul Răzvan Gavriloaia.

Jocul dintre CSU din Suceava și HC Odorhei va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 17:00, în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts