CSU Suceava, la un pas de Final Four-ul Cupei României

O repriză a despărțit-o pe CSU Suceava de cea mai importantă performanță din ultimii ani în handbalul masculin.

”Universitarii” suceveni părăsesc Cupa României cu fruntea sus după un joc formidabil în fața grupării Minaur Baia Mare. Jucătorii pregătiți de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au fost la un pas de a produce primul mare șoc din această competiție, însă rezultatul de pe tabelă la pauză a fost unul înșelător. După 30 de minute de joc, sucevenii erau ca și calificați în Final Four-ul competiției, iar suporterii parcă și-ar fi dorit ca tabela să înghețe cu scorul de 15-12 până la final. Totuși, în partea secundă băimărenii și-au recuperat avantajul, iar handbaliștii suceveni parcă nu mai găseau calea spre gol, timp de 9 minute tabela a înghețat, dar în dreputul CSU Suceava. Finalul a fost dramatic, iar reușita lui Călin Căbuț a dus-o pe Minaur Baia Mare în Final Four-ul Cupei României.

Gruparea suceveană nu s-a putut baza pentru acest joc pe Daniel Stanciuc și Cătăloin Zarițchi, ambii aflați cu naționala de juniori în Cehia.

CSU SUCEAVA – MINAUR BAIA MARE 25-26 (15-12) Arbitri: S. Mârza / C. Nedelea

Suceava: Makaria, Grigoraș – Kbilashvili 7, Roșu 5, Tîrzioru 3, Loic 2, Bologa 2, Szasz 2, Lazurcă 1, Ștefan 1, Juverdianu 1, Lupu 1, Dascălu, Kutahya, Furak, Urdă. Antrenor: Petru Ghervan.

Baia Mare: Buzogany, Terekhov – Căbuț 8, Vujic 6, Nagy 3, Da Silva 3, Kotrc 3, Buguleț 2, Csepreghi 1, Teca, Bușecan, Hauler, V. Pop. Antrenor: Alexandru Sabou.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Daniel Vatamanu

Total
9
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts