Sponsori Sponsori

Suceveanul Andrei Ostrovanu revine în ring la finalul acestei săptămâni

Andrei Ostrovanu, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din România, se pregătește să urce în ring în cadrul galei Dynamite Fighting Show XVIII, care va avea loc la Timișoara, în acest weekend. Turneul piramidal va debuta sâmbătă și va fi transmis în direct pe Pro Arena, fiind o competiție în opt, care se va derula pe parcursul anului 2023, în sistem eliminatoriu.

În sferturile de finală, Ostrovanu se va lupta duminică seara cu Flavius Boiciuc, într-un meci de la categoria supermijlocie – 77 de kilograme. Cei doi au mai luptat în urmă cu doi ani, iar Ostrovanu a reușit să-l învingă pe Boiciuc după o luptă strânsă.

Deși nu subestimează niciun adversar, Ostrovanu se arată încrezător în propriile abilități și speră să-și pună repede adversarul la podea. “Nu-l consider un adversar slab, dar sunt convins că voi reuși să-l pun jos și mai repede decât atunci. Nu va apuca salvarea clopoțelului”, a declarat Ostrovanu.

În vârstă de 30 de ani, Ostrovanu a disputat până acum 51 de meciuri la profesioniști, cu un palmares de 39 de victorii, 11 înfrângeri și o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kickboxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, reușind să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

În prezent, Ostrovanu se pregătește la clubul Ayo Gym din Baia Mare, unde își continuă antrenamentele și se pregătește pentru viitoarele lupte. În funcție de cum vor evolua lucrurile la Dynamite Fighting Show XVIII, Ostrovanu speră să ajungă cât mai departe în turneul piramidal și să aducă noi victorii în palmaresul său.

Total
0
Shares
Related Posts