CSU Suceava, în grupa morții la turneul pentru promovarea în Liga Națională

Federația Română de Handbal a stabilit prin tragere la sorți grupele în ceea ce privește turneul pentru promovarea în Liga Națională. 

Sorții au trimis-o pe CSU Suceava în cea mai dificilă grupă alături de formații precum Szejke Odorheiu Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare. În cealaltă grupă se regăsesc formații precum CS Medgidia, Magnum Botoșani, Universitatea Cluj și CSM Oradea care se confruntă cu probleme financiare. Bihorenii au anunțat că sunt șanse mici să se prezinte la turneul pentru promovare, însă Federația Română de Handbal a stabilit ca până pe data de 15 iulie, echipele să confirme participarea în cadrul competiției. Prin urmare, turneul nu va începe mai repede de luna august.

Conform regulamentului, cele opt echipe se vor lupta pentru cele două locuri care vor duce în Liga Națională. După disputarea jocurilor din această fază, primele două echipe din fiecare grupă se vor confrunta încrucișat într-un turneu semifinal.

Adrian Chiruț: ”Nu știu la ce să mă aștept de la jucători după această pauză forțată”

„Am avut ghinionul să nimerim într-o grupă foarte grea. De forța celor de la Alexandria ne-am convins în Cupa României, iar cu cei de la Odorheiu Secuiesc am avut posibilitatea să ne ciocnim astă iarnă, într-o serie de meciuri amicale. Nu va fi ușor, însă avem un obiectiv de îndeplinit și suntem hotărâți să luptăm până la capăt. În economia luptei pentru promovare vor conta și transferurile pe care le-am făcut zilele acestea. Avem însă nevoie de omogenizare, de aceea sperăm că, începând cu 15 iunie, se va permite reluarea pregătirilor și pentru sporturile de echipă indoor. Nu știu la ce să mă aștept de la jucători după această perioadă de pauză forțată, de aceea aștept să începem antrenamentele cât mai repede, pentru că avem o grămadă de lucruri de pus la punct”, a declarat Adrian Chiruț, antrenorul CSU Suceava pentru Monitorul de Suceava. 

Antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei intenționează să reia pregătirile cu lotul de jucători începând cu săptămâna viitoare.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts