Sponsori Sponsori

CSU Suceava a obținut aproape 50.000 de lei în urma licitației de echipamente sportive pentru a ajuta SJU Suceava

Licitația organizată de Clubul Sportiv Universitar din Suceava a avut un real succes, iar în urma acesteia s-au strâns aproape 50.000 de lei pentru Spitalul Județean Suceava. 

Pe parcursul a aproximativ 10 zile, Clubul Sportiv Universitar din Suceava a strâns pentru licitație 89 de piese, echipamente sportive ale unor mari foști și actuali sportivi din handbal, rugby, kickboxing și fotbal.

Cea mai scumpă piesă de la licitație a fost o pereche de mănuși a lui Ionuț Atodiresei. Pentru tricoul lui Nikola Karabatic din perioada FC Barcelona, pus la bătaie de Iulian Andrei, antrenorul secund al clubului sucevean, a fost licitată suma de 2.500 de lei. Pe locurile 3-4 sunt tricourile cu care au intrat în această campanie Yulia Dumanska și Cristina Neagu, ambele de la echipa națională, pentru care s-au licitat 500 de euro (în jur de 2.400 de lei), respectiv 2.250 de lei.

Tricoul lui Nicolae Dică a fost licitat până la suma de 2.000 de lei, iar cel al lui Ianis Hagi cu 1,650 de lei. Cel puțin 1.000 de lei s-au mai oferit pentru tricourile lui Mirel Rădoi, Alexandru Csepreghi, Luciana Popescu și George Buricea, dar și pentru o pereche de mănuși a lui Cătălin Moroșanu.

„Dragi prieteni, tocmai ce am parcurs listele cu ofertele depuse în cadrul licitației organizată pe pagina noastra de facebook în scopul sprjinirii celor aflați în linia întâi a luptei împotriva pandemiei de coronavirus, la Suceava… au fost scoase la vânzare cele 89 de articole sportive. Îi vom contacta pe toți câștigătorii, pentru a stabili toate detaliile legate de predarea trofeelor. În condițiile în care vor fi câștigători ai licitației care nu-și vor revendica premiul, atunci vor fi desemnați învingători următorii clasați”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook a CSU Suceava.

Mai multe detalii ne vor oferi antrenorii CSU Suceava, Adrian Chiruț și Iulian Andrei într-o nouă emisiune care va putea fi urmărită duminică, 12 aprilie, pe paginile de facebook SportSV.ro și NEst-TV Channel.

Total
0
Shares
Related Posts