Sponsori Sponsori

Transferul lui Daniel Stanciuc la Dinamo București

Daniel Stanciuc, tânărul handbalist sucevean de doar 19 ani, a fost subiectul principal al conferinței săptămânale organizată de Clubul Sportiv Universitar din Suceava. Transferul acestuia la campioana Dinamo București este unul dintre cele mai importante subiecte din handbalul românesc în această săptămână.

Antrenorul Petru Ghervan a explicat decizia clubului de a-l transfera pe Stanciuc la Dinamo, subliniind faptul că jucătorul a progresat mai rapid decât se aștepta, dar și că opțiunea acestuia a fost decisivă. Ghervan a adăugat că, în ciuda transferului, Daniel Stanciuc ar putea reveni la Suceava în anumite condiții, iar clubul a transmis deja dorințele sale în elaborarea acordului de transfer.

Daniel Stanciuc a explicat motivele pentru care a ales să se transfere la Dinamo, menționând că antrenorul Xavier Pascual a fost factorul decisiv. Tânărul handbalist a subliniat că relația sa cu Pascual este foarte bună și că acesta este un antrenor incredibil, de la care ai doar de învățat. Stanciuc a mai adăugat că Dinamo este un model pentru orice echipă din România.

Handbalistul de 19 ani a vorbit și despre planurile sale de viitor, menționând că își dorește să joace în Liga Campionilor, iar Dinamo să fie doar o altă rampă de lansare spre handbalul de cel mai înalt nivel. Însă, înainte de toate acestea, Stanciuc se concentrează pe cele șase meciuri extrem de importante pe care le are de jucat cu CSU Suceava. Tânărul handbalist promițător va avea ocazia să joace într-unul dintre cele mai bune cluburi din țară și să evolueze sub îndrumarea unui antrenor de renume internațional.

 

Total
0
Shares
Related Posts