CSU Suceava a obținut o victorie de senzație în Liga Zimbrilor în fața Politehnicii Timișoara

Într-un meci memorabil desfășurat în cadrul Ligii Zimbrilor, echipa CSU Suceava a reușit să obțină o victorie impresionantă în fața formației Politehnica Timișoara. Universitarii suceveni au avut parte de o revenire senzațională, învingându-și adversarii cu un scor strâns de 35-34, chiar după ce la pauză timișorenii conduceau cu 18-14. Spectatorii prezenți în sală au fost martorii unui duel intens, în care nicio echipă nu a cedat sub presiunea adversarului, deși părea totul pierdut.

Pentru CSU Suceava, jucătorii-cheie au fost Lazurcă cu 12 reușite, Tîrzioru, Csog și Iordachi care au contribuit cu câte cinci goluri la victoria echipei lor. Cu o combinație de lovituri precise și apărare solidă în a doua repriză, Suceava a reușit să își recupereze deficitele și să obțină cele trei puncte puse în joc.

După această victorie senzațională, CSU Suceava a urcat pe locul al 6-lea în clasament, acumulând 6 puncte importante în lupta pentru titlu. Universitarii sunt hotărâți să continue această formă excelentă în meciurile viitoare și să își consolideze poziția în fruntea clasamentului.

În runda următoare, echipa pregătită de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei se va confrunta cu nimeni alta decât campioana en-titre, Dinamo București.

 

Total
0
Shares
Related Posts