Sponsori Sponsori

Academia Mihai Roman deschide o nouă secție de handbal în orașul Milișăuți

Academia Mihai Roman continuă să își extindă activitățile sportive, deschizând o nouă secție de handbal în orașul Milișăuți. Această inițiativă vine ca răspuns la potențialul enorm de dezvoltare sportivă din această regiune și dorința de a promova handbalul și sportul în general în rândul tinerilor.

Noua secție a Academiei Mihai Roman își propune să trezească interesul pentru handbal în rândul copiilor și adolescenților din Milișăuți. Practicarea unui sport aduce numeroase beneficii, de la dezvoltarea calităților motrice și a abilităților sociale, până la creșterea încrederii în sine și promovarea valorilor și respectului. Sportul contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea memoriei, la o stare de spirit mai veselă și optimistă, și ajută la dezvoltarea unor relații sociale sănătoase și prietenoase.

În plus, sportul oferă un mediu sănătos pentru dezvoltare, încurajează lucrul în echipă și poate conduce către performanțe notabile. Prin această inițiativă, Academia Mihai Roman dorește să ofere tinerilor din Milișăuți șansa de a se dezvolta atât personal, cât și profesional într-un mediu sportiv de calitate.

Deschiderea noii secții nu ar fi fost posibilă fără sprijinul primarului orașului Milișăuți, Vasile Cărare, care a acceptat și susținut acest parteneriat dedicat beneficiului copiilor din zonă. Prin colaborarea dintre autoritățile locale și Academia Mihai Roman, se creează oportunități reale pentru dezvoltarea sportivă a comunității.

Înscrierile sunt acum deschise pentru toate grupele de vârstă, atât pentru fete cât și pentru băieți. Cei interesați să se alăture noii secții de handbal se pot înscrie apelând numărul de telefon 0749.783.850 sau trimițând un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Academiei Mihai Roman.

Total
0
Shares
Related Posts