Sponsori Sponsori

CSU Suceava obține toate puncte din partida cu CSM Vaslui

Trupa lui Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei câștigă cele trei puncte din partida cu CSM Vaslui, disputată în fața propriilor suporteri, scor 30-28. 

CSU Suceava se impune în partida disputată în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv în fața trupei CSM Vaslui după o partidă echilibrată. Handbaliștii antrenați de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au avut parte de un start de joc dificil în care vasluienii au forțat, însă sucevenii au intrat în avantaj la pauză, scor 17-15. În partea secundă a jocului, formația suceveană s-a desprins pe tabelă, însă vasluienii s-au apropiat la două goluri pe final de meci. CSU s-a impus în cele din urmă cu scorul de 30-28 și se menține în continuare pe poziția a 6-a în Liga Națională de handbal masculin.

Suceava: Podovei, Merlă – Gavriloaia (7 goluri), Lazurcă (5 goluri dintre care  4 din 7 metri), Mănescu (5 goluri), Tîrzioru (3 goluri), Iordachi (3 goluri), Balazs (2 goluri), Ștefan (2 goluri), Zarițchi (1 gol), Csog (1 gol), Bruj (1 gol), Dascălu, Loic. 

Vaslui: Petrila, Cioată – Acatrinei (9 goluri dintre care 3 din 7 metri), Yousefinezhad (6 goluri), Chiratcu (4 goluri), Vucicevic (3 goluri), Pop (3 goluri), Popa (2 goluri), Amihăesi (1 gol), Furak, Ionescu, Pavel, Soare, Hușanu, Yashchanka. 

În runda următoare, CSU Suceava va evolua în deplasare la CSM Constanța, ocupanta locului secund în Liga Zimbrilor. Partida este programată pe 13 aprilie începând cu ora 18:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSU Suceava

Total
0
Shares
Related Posts