Sponsori Sponsori

Stejarul Cajvana, locul III la Cupa Mării Negre

Grupa 2008 a formației Stejarul Cajvana, pregătită de Ion Lupăștean a participat în perioada 12-17 iulie în cadrul Cupei Mării Negre.

Elevii lui Lupăștean au reușit câteva rezultate deosebite în cadrul competiției fiind calificați în semifinale după ce au obținut cel mai bun loc 2 în grupe. Mai mult decât atât, micii fotbaliști ai Cajvanei au obținut clasarea pe podium după ce în finala mică a învins-o pe una dintre formațiile foarte bune ale turneului și anume Luceafărul Brăila. Stejarul Cajvana a fost repartizată în grupa B a acestui turneu alături de Transilvania Bistrița, CS Axi București și Voința Valu lui Traian.

Rezultate grupe

  • Stejarul Cajvana 1-4 Transilvania Bistrița
  • Stejarul Cajvana 14-1 CS Axi București
  • Stejarul Cajvana 11-1 Voința Valu lui Traian

Semifinale

  • FC Botoșani 4-0 Stejarul Cajvana

Finala mică

  • Stejarul Cajvana 4-0 Luceafărul Brăila

Mario David, jucătorul formației Stejarul Cajvana a fost declarat golgheterul turneului în urma celor 11 goluri reușite.

Lotul de jucători: Filote Iustin, Bucşa Gavril, Savuț David, Savu Grigore, Puiu Ionuț, Adam Valasciuc, Apostol Edouard, Amarinei Denis, Ștefan Amarandei, David Amarandei, Vali Șorea, Daniel Savu, Mario David, Luca David, Ștefan Nicorescu

La finele turneului, Ion Lupăștean s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și consideră că astfel de turnee ajută enorm în dezvoltarea personală a micilor fotbaliști.

”A fost un turneu în care am vrut ca acești copii să îmbine, distracția, relaxarea cu ceea ce le place mai mult să facă și anume practicarea fotbalului. Vreau să-i felicit pentru evoluție, dăruire și rezultatul obținut la Cupa Mării Negre. Pe această cale vreau să le mulțumesc părinților care sunt singurii sponsori ai acestor copii și care au fost mereu alături de noi. Au fost patru ani frumoși în cadrul clubului Stejarul Cajvana, în care am avut niște copii minunați, alături de care am participat la numeroase turnee în țară cât și în afară unde am obținut numeroase premii. Totodată vreau să-i mulțumesc domnului Puiu Petrică care m-a determinat să vin la această echipă atât ca antrenor cât și ca jucător la echipa de seniori, dar și colegilor care au fost mereu alături de mine: George Tomescu, Ilie Tofan, Onuț Cernoschi și Vali Andreica. În final le doresc tuturor copiilor, părinților cât și colegilor de echipă mult succes în ceea ce își propun să facă și multă sănătate.”, a precizat Ion Lupăștean.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts