Sponsori Sponsori

CSM Suceava obține prima victorie de la promovarea în Divizia A1 la volei masculin

CSM Suceava a învins-o sâmbătă, 15 octombrie, pe CS ”U” Cluj cu scorul de 3-2 la seturi și obține primele puncte din această ediție de campionat.

Echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc și-a luat revanșa față de gruparea din Ardeal după eliminarea din Cupa României. Jucătorii suceveni par să-și fi intrat în ritm după primele jocuri oficiale din acest sezon și au obținut primele puncte la limită în compania grupării CS ”U” Cluj. Clubul Sportiv Municipal din Suceava s-a impus cu scorul de 3-2 la seturi după 25-23, 21-25, 25-23, 20-25, 15-11.

CSM Suceava: Lucian Tofan (1 punct), Darius Pop (15 puncte), Ioan Verciuc (1 punct), Alexandru Roman (6 puncte), Andrei Sasu, Sabin Hortopeanu, Marius Gontariu (13 puncte), Matei Platon, Cosmin Boghean (4 puncte), Alexandru Dragomir (6 puncte), Cezar Ciubotariu (4 puncte), Cosmin Ciubotaru (6 puncte), Andrei Curic, Alexandru Andrușcă.  

Tudor Orășanu: ”Încă nu realizez ce s-a întâmplat”

”Încă nu realizez ce s-a întâmplat. A fost un meci pe muchie de cuțit. Noi știm că muncim foarte mult în sală. Tot timpul ne-am gândit că o să vină și momentul acesta, dar poate nu ne-am gândit că așa repede pentru că avem nevoie de ritm. Trebuie să ne bucurăm, dar să muncim și mai mult pentru că o să vină adversari mai puternici și să încercăm să facem aceleași lucruri bune și să eliminăm din greșeli.”, a declarat Tudor Orășanu, antrenorul principal al CSM Suceava.

De partea cealaltă, antrenorul Universității Cluj, Bogdan Ungureanu, spune că formația sa a trăit cel mai mare șoc cu toate că și-a avertizat jucătorii să uite jocul din Cupa României și să trateze jocul cu seriozitate.

Bogdan Ungureanu: ”Jucătorii au tratat adversarul de sus și rezultatul s-a văzut pe tabelă”

„Am trăit cea mai mare deziluzie din ultimii 4 ani. În ciuda avertismentelor pe care le-am transmis băieților conform cărora trebuie să uite meciul din Cupă și nu se încreadă excesiv în forțele proprii pentru că altfel vom pierde acest joc, aceștia nu au înțeles, au tratat adversarul de sus și rezultatul s-a văzut pe tabelă.”, a declarat Bogdan Ungureanu, antrenorul Universității Cluj.

Clasamentul Divizia A1 volei masculin

Următorul joc al formației antrenate de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc va fi în compania grupării SCM Universitatea Craiova, în deplasare.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSM Suceava

Total
0
Shares
Related Posts