Șomuz Fălticeni urcă pe locul secund după victoria cu Rapid Brodoc

Șomuz Fălticeni câștigă cu scorul de 2-1 jocul cu Rapid Brodoc. Robert Ciobanu și Robert Martin au semnat golurile victoriei pentru trupa lui Iulian Ionesi. 

Perioadă bună pentru Șomuz Fălticeni care bifează al treilea joc cu rezultat pozitiv. După egalul cu Foresta Suceava și victoria obținută pe terenul Bucovinei Rădăuți, fălticenenii obțin trei puncte pe teren propriu în compania grupării vasluiene Rapid Brodoc. Robert Ciobanu a deschis scorul pentru gazde în minutul 23, iar oaspeții au egalat șapte minute mai târziu prin Cătălin Solomon. Scorul de 1-1 s-a menținut până la pauză în ciuda încercărilor jucătorilor fălticeneni de a mai înscrie măcar o dată. Acest lucru l-au făcut, dar în repriza secundă prin Robert Martin în minutul 66.

Șomuz conducea cu scorul de 2-1, iar trupa lui Ionesi a conservat rezultatul până la finalul celor 90 de minute. Astfel, în urma rezultatelor înregistrate în această rundă, fălticenenii urcă pe locul secund în Seria I a Ligii a III-a cu 13 puncte, la 6 puncte de liderul Foresta Suceava.

Rezultatele etapei a VII-a a Seriei I a Ligii a III-a:

  • Dante Botoşani – Ştiinţa Miroslava  2-0
  • Viitorul Darabani – FK Miercurea Ciuc 2  2-1
  • Şomuz Fălticeni – Rapid Brodoc  2-1
  • CSM Bacău – Bucovina Rădăuţi  3-1
  • Ceahlăul Piatra Neamţ – Foresta Suceava 1-3

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va evolua la Miercurea Ciuc în compania grupării secunde a Csikszereda. Jocul este programat, vineri, 14 octombrie, începând cu ora 15:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Marius Bunduc

Total
0
Shares
Related Posts