Sponsori Sponsori

CSM Bucovina Rădăuți încearcă ”remontada” în returul semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a

Rădăuțenii au pierdut meciul tur cu CSM Focșani, scor 2-0, însă speră într-o minune pe teren propriu și așteaptă cât mai mulți fani la stadion pentru a împinge de la spate echipa antrenată de profesorul Ovidiu Murariu.

Bucovina Rădăuți crede în minuni! Formația pregătită de Ovidiu Murariu se află față în față cu istoria, iar o calificare în finala barajului de promovare în Liga a II-a ar putea reprezenta un plus de încredere mai ales că rădăuțenii vor începe partida de pe ”Municipal” de la 0-2. Deși handicapul este unul destul de mare având în vedere prestația din meciul tur, cu un stadion plin, dar și cu o dorință acerbă de răzbunare, jucătorii Bucovinei speră să întoarcă scorul, iar pentru asta trebuie să marcheze repede și să fie precaută.

Alții au întors scoruri mai mari într-un timp foarte scurt, iar Bucovina Rădăuți are timp la dispoziție 90 de minute să arate că fotbalul îi răsplătește pe cei care muncesc mult. Jucătorii lui Murariu trebuie să-și demonstreze valoarea în teren și că prima poziție pe care au ocupat-o la finalul sezonului 2023-2024 nu a fost una întâmplătoare.

Toată Suceava așteaptă de la Bucovina Rădăuți să facă ceea ce nu a reușit Foresta în sezonul precedent. Speranțele sunt mari pentru toți microbiștii, iar la fel de bine cunosc această situație atât profesorul Ovidiu Murariu cât și Iulian Ionesi, oameni care fie au fost în teren fie au fost pe bancă în meciuri decisive.

Ce altă motivație mai mare decât o promovare în Liga a II-a ai putea să ai ca jucător sau ca antrenor?! Nu reprezentați doar un oraș, ci un întreg județ care așteaptă fotbal și care este alături de voi! Hai, Bucovina! Hai, Rădăuți! Hai, Suceava!

Partida retur dintre Bucovina Rădăuți și CSM Focșani este programată să se dispute, sâmbătă, începând cu ora 17:30, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSM Focșani

Total
0
Shares
Related Posts