Foresta Suceava, ”mortul” care a ieșit din groapă

Foresta Suceava e clubul despre care s-ar putea scrie cărți sau despre care s-ar putea face filme de Hollywood. 

Nici nu știu cum să încep acest articol, dar un lucru e sigur ”Foresta n-a murit!”, iar asta se datorează unei dragoste prea mari pentru ceea ce înseamnă fotbal a unor oameni precum Gabriel Clim și Marian Bordeianu. Cei doi încearcă să-l convingă și pe ”Goe” să revină la echipă, în ciuda datoriilor astronomice pe care le are clubul sucevean. Deocamdată, viitorul clubului sucevean se leagă și de negocierile pe care trioul Ciutac-Ungurian-Lozovan îl poartă cu diverși oameni de afaceri din zonă.

La reunirea lotului, nu mai puțin de 13 fotbaliști au răspuns pozitiv și s-au pregătit alături de Ovidiu Bosancu, Vasile Prisacă și Bogdan Tudoreanu. Printre jucătorii prezenți la reunire au fost: Cuciureanu, Cimbru, Nițu, Nechita, Filip, Ilie, Mihalciuc, David, Cucoș și Smocot, dar și nou venitul Corniciuc, un tânăr de 19 ani care și-a început cariera la Juniorul Suceava, dar care a fost legitimat în ultimele sezoane la FCSB, și doi tineri de perspectivă de la LPS Suceava, după cum notează Monitorul de Suceava.

Căpitanul echipei, portarul Niga, se va alătura lotului peste două zile, în vreme ce Makongo, Samson și Chika sunt așteptați să se întoarcă din Africa în cursul săptămânii viitoare. Pe de altă parte, Foresta a pierdut în intersezon șapte dintre fotbaliștii pe care s-a bazat în ediția precedentă de campionat: Cornel Căinari, Cătălin Grosu și Iosif Netbai au plecat la Bucovina Rădăuți, Ștefan Cană a semnat cu CSM Alexandria, Marian Botezatu s-a transferat la Aerostar Bacău, Vlad Codău a ajuns la Viitorul Darabani, în timp ce Robert Martin a renunțat la activitatea fotbalistică, mai notează Monitorul de Suceava.

Datoriile echipei au ajuns la aproximativ 500.000 de euro, însă oficialul sucevenilor, Marian Bordeianu speră ca în perioada următoare situația să se redreseze, iar clubul să continue în Liga a III-a. De asemenea, speranțele lor, dar și ale suporterilor suceveni se leagă și de cât de repede vor ceda Ciutac, Ungurian și Lozovan echipa. În ciuda faptului că pretențiile lor financiare sunt nule în acest moment, mediul de afaceri sucevean nu se (mai) înghesuie pentru a prelua clubul.

 

Sursa foto: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts