CSM Bucovina Rădăuți a stabilit un scor de tenis cu LPS Suceava

Mijlocașul Radu Ungurianu a înscris un gol în ultima sa partidă în tricoul rădăuțenilor. Bucovina Rădăuți s-a impus cu 6-0 în fața formației LPS Suceava. 

Rădăuțenii au un parcurs foarte bun în jocurile amicale disputate în acest an. După succesul cu 4-1 în fața unei alte formații de Liga a IV-a, Zimbru Siret, astăzi a venit rândul celor de la LPS Suceava să-i înfrunte pe rădăuțeni, însă șansele au fost destul de mici în fața elevilor lui Daniel Bălan și Marius Lup.

În jocul de astăzi pentru rădăuțeni au punctat următorii jucători: Ionel Stoian, Robert Ciobanu, Radu Ungurianu, Abel Coajă, Cătălin Coroamă și Daniel Paraschiv.

Radu Ungurianu s-a despărțit astăzi oficial de rădăuțeni, formație pentru care a disputat ultimul joc.

Totodată, transferul lui Ungurianu la Foresta Suceava a fost anunțat și pe pagina oficială de facebook a Bucovinei Rădăuți:

”Într-adevăr, am declarat săptămâna trecută că Ungurianu este un jucător netransferabil până la vară, însă totodată nu ne putem opune dorinței sale foarte mari de a semna cu Foresta, o dorință pe care el o consideră un pas important pentru cariera sa de fotbalist, iar noi nu putem periclita viitorul niciunui fotbalist, dimpotrivă dacă considerăm că este un avantaj pentru cariera sa, îl susținem!!!

În același timp, ținem să vă anunțăm că urmează să efectuăm niște transferuri care să înlocuiască cu brio breșele lăsate de plecările din această iarnă și vă promitem că vom reveni cu forțe proaspete în returul campionatului!!!

Mulțumim Radu Ungurianu pentru aportul adus echipei în perioada petrecută la Rădăuți și îți dorim mult succes pe mai departe!!!”

Radu Ungurianu este al treilea jucător care părăsește Bucovina Rădăuți în această iarnă după Daniel Păiuș și Cosmin Țapu. Dacă Ungurianu a ajuns la Foresta Suceava, ceilalți doi ex-rădăuțeni au ajuns la o înțelegere cu Șomuz Fălticeni.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts