CSM Bacău – Foresta | Reușesc “galben-verzii” a 5-a victorie consecutivă?


Vineri de la ora 14:00, Foresta va juca în deplasare pe terenul “Letea” din Bacău, împotriva nou-promovatei CSM Bacău, în prologul etapei cu numărul 13 a Ligii a 3-a, Seria 1.

Trupa lui Grigoraș trece printr-o formă foarte bună, ajungând la patru victorii consecutive în campionat, cea mai recentă victorie fiind cea reușită pe teren propriu, etapa trecută, 4-0 cu Hușana Huși, o altă nou-promovată. Cu o victorie în meciul de vineri, Foresta are șansa să urce pe locul 2 în clasament și să pună presiune pe Aerostar Bacău, care va juca sâmbătă în deplasare la Vaslui.

Principalul obiectiv al Forestei în acest final de tur este să scoată maxim de puncte, însă misiunea se anunță destul de dificilă în condițiile în care Petre Grigoraș se mai poate baza doar pe un lot de 19 jucatori, iar pentru meciul de vineri va avea la dispoziție un singur fundaș central, Paul Mateciuc.

Principala mare problemă pentru ambele formatii în meciul de vineri, dar mai ales pentru Foresta, o să fie terenul de joc care prezintă porțiuni mari fără iarbă.

Un amănunt interesant este și faptul că cele două echipe se află la polul opus în ceea ce privește golurile marcate, CSM Bacău cu cele 5 goluri înscrise fiind echipa cu cel mai slab atac, iar de partea cealaltă, Foresta cu 35 de goluri marcate are cel mai bun atac din Seria 1.

Să sperăm că Petre Grigoraș a reușit să îi refacă fizic pe băieti, având în vedere faptul ca în ultimele patru etape, Foresta a folosit aproape același 11 de start.

Cu 3 puncte în meciul de vineri Foresta are ocazia să pună presiune pe Aerostar Bacău dar și pe Ceahlăul Piatra Neamț, ocupantele primelor două locuri urmând să joace sâmbătă în deplasare.

După această etapă, pentru “galben-verzi” vor urma derby-urile județene, acasă cu Șomuz Fălticeni și în ultima etapă cu Bucovina Rădăuți în deplasare.

Articol scris de: Marius Nicolae

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts