Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți, noul lider al Seriei I a Ligii a III-a

CSM Bucovina Rădăuți, o lecție despre cum să-ți vezi de treaba ta și să câștigi cele trei puncte. 

Echipa pregătită de Iulian Ionesi, Marius Lup, Cristi Butnariu, Dragoș Tătar s-a impus cu scorul de 4-0 în fața ultimei clasate CSM Pașcani, echipă pregătită de suceveanul Constantin Ferariu. Meciul a fost decis de Ionel Stoian, protagonistul a unui hat-trick și de reușita lui Stejărel Vișinar. Ionel Stoian dovedește încă o dată că este un pion principal în echipa rădăuțeană, acesta a marcat pe finalul primei reprize în minutul 45, iar mai apoi în repriza secundă a majorat scorul echipei sale prin reușitele din minutul 62, respectiv minutul 78. Fundașul central, Stejărel Vișinar a închis tabela în minutul 81, la scorul de 4-0. Trei puncte importante pentru formația rădăuțeană care după rezultatele înregistrate în această etapă devine liderul Seriei I a Ligii a III-a.

Formația din Rădăuți nu a avut o campanie de achiziție precum cea a Forestei Suceava sau a Șomuzului din Fălticeni, însă seriozitatea și munca jucătorilor își pune clar amprenta în jocul rădăuțenilor, lucruri răsplătite prin rezultate. Indirect, o umilință pentru formațiile cu bani din seria I a Ligii a III-a, o dovadă prin care se pot face lucruri mărețe și cu bani puțini. Ce-i drept, rezultatul de astăzi obținut de elevii lui Ionesi nu surprinde, era de așteptat, însă nu poate contesta nimeni faptul că Rădăuțiul este o echipă constantă indiferent de pierderile pe care le-a avut din punct de vedere al lotului.

În runda următoare, rădăuțenii vor primi vizita pe teren propriu a formației ACS Foresta Suceava, în primul derby al anului 2021.

PS: Domnule primar, Bogdan Loghin, uite ce băieți buni ai în Rădăuți. 🙂

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts