Sponsori Sponsori

Daniel Bălan a anunțat că rădăuțenii vor relua pregătirile începând cu data de 15 iunie

CSM Bucovina Rădăuți este singura echipă suceveană din Liga a III-a care a anunțat că se va reuni odată cu relaxarea restricțiilor din data de 15 iunie.

Tehnicianul Bucovinei Rădăuți, Daniel Bălan a fost prezent în cadrul emisiunii ”Ora de sport” de la Viva FM Rădăuți moderată de Manuel Costache și a vorbit despre viitorul formației rădăuțene în noul sezon al Ligii a III-a. Bălan se declară mulțumit de tinerii jucători ai Bucovinei Rădăuți în urma evoluțiilor din sezonul 2019-2020 și speră ca din sezonul viitor aceștia să aibă parte de un progres. Printre tinerele speranțe ale Rădăuților se regăsesc următorii jucători: Sahlean, Zvoronciuc, Coajă, Bejenariu, Busuioc, Ciobanu și Coroamă, aceștia evoluând de multe ori ca și titulari în jocurile de Liga a III-a sau de Cupa României. Totodată, Bălan consideră că formația rădăuțeană are un număr de 6-7 jucători cu experiență care ar putea oricând face față la un nivel superior.

Tehnicianul rădăuțean consideră că este nevoie de câteva întăriri pe posturile deficitare, asta și în urma plecării lui Radu Ungurianu la Foresta în iarna lui 2020 și a plecării din această vară a lui Andrei Alecsandru la Aerostar Bacău.

În ceea ce privește salariile jucătorilor, rădăuțenii urmează să primească salariile aferente lunii mai.

Pentru sezonul următor, tehnicianul Rădăuțiului crede că Focșani, Miroslava, Oțelul, Ceahlăul și Foresta vor principalele contracandidate la promovare, asta în prisma faptului că formațiile menționate s-au întărit și dispun de un buget net superior.

Daniel Bălan a resimțit din plin această perioadă fără fotbal și speră ca totul să revină la normal până la startul noului sezon de Liga a III-a, iar spectatorii să poată avea acces pe stadioane.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts