Conducerea clubului caută în fiecare zi câte o soluție pentru salvarea Forestei

Andrei Ciutac a anunțat în această dimineață că echipa se va prezenta la meciul de sâmbătă cu CS Afumați. 

După ce s-a luat hotărârea că echipa nu va face deplasarea la Afumați, iar jucătorii au fost trimiși acasă, conducerea clubului a găsit o soluție neașteptată propusă chiar de federație. Astfel, federația fiind informată atât de presă cât și de conducerea clubului referitor la situația cu care se confruntă Foresta, aceasta a venit cu o propunere pentru ca echipa să facă deplasarea la București. FRF-ul a luat hotărârea de a ajuta clubul sucevean cu cazarea în Buftea, iar firma Tarsin și-a arătat încă o dată susținerea față de echipă oferindu-le și de această dată transportul gratuit.

Cu toate că se va face această deplasare, problemele financiare continuă să bântuie pe holurile vestiarelor ale bătrânului Areni. Președintele consiliului de adminstrație, Andrei Ciutac susține că în ultimele etape a venit cu bani de acasă pentru a continua activitatea. Acesta așteaptă o implicare mai mare din partea autorităților și firmelor locale pentru a putea salva de la desființare această echipă. Dacă colecta organizată de către primarul Sucevei, Ion Lungu, nu a dat roade, licitația pentru tricourile jucătorilor pare a fi una mult mai bună, mulți dintre iubitorii acestei echipe și-au exprimat dorința de a achiziționa tricourile jucătorilor.

Zilele următoare clubul va pune la dispoziția tuturor celor ce vor să ajute clubul următoarele produse: 

Kit complet – echipament Foresta Suceava începând cu 150 de lei 

Kit complet – echipament Foresta Suceava cu semnăturile jucătorilor pe el începând cu 200 de lei

Eșarfe Foresta Suceava – începând cu 50 de lei  

Cei care vor să achiziționeze aceste produse pot lua direct legătura cu pagina noastră de facebook sau cu președintele de administrație Andrei Ciutac.

Sursa foto: facebook.com/ciutac.andrei

Total
0
Shares
Related Posts