Concluziile după conferința de presă susținută de președintele clubului Andrei Ciutac

Salvarea Forestei a venit neașteptat din afara țării de la doi investitori basarabeni și doi francezi. 

Nimeni nu ar fi dat nici măcar 1 % șanse pentru salvarea galben-verzilor, însă trebuie să recunoaștem meritele conducerii clubului care a găsit într-un final rezolvarea pentru toate problemele cu care se confruntă clubul. În condițiile în care au început campionatul dezastruos aliniind în cele 3 etape un prim unsprezece format din juniori, acum conducerea Forestei se gândește din ce în ce mai serios la obiective îndrăznețe după venirea noilor investitori.

La conferința de presă organizată astăzi,   președintele clubului Andrei Ciutac a afirmat faptul că noii investitori au cheltuit deja 70.000-80.000 euro cu datoriile și restanțele salariale către foștii jucători și antrenori si s-au adus prin intermediul unui impresar francez mai mulți jucători străini pe care speră să-i legitimeze până la meciul de miercuri de pe Areni împotriva formației FC Argeș.

Astfel, noii jucători ai Forestei vor fi cazați la Pensiunea BiCom , care a fost închiriată pentru un an de conducerea clubului. Andrei Ciutac a susținut și faptul că jucătorii care au venit și care mai urmează să vină sunt jucători cu experiență care au jucat în campionate bune ale Europei, însă nu-i neglijează nici pe jucătorii localnici.

Pentru început, datorită lipsei de omogenizare a jucătorilor, conducerea clubului a impus ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar în iarnă să tragă linie și să stabilească dacă se poate mai mult.

Obiectivul noilor investitori este de a duce Foresta în primul eșalon de fotbal intenționând aducerea unor jucători pe care să-i vândă mai apoi în străinătate pe sume mult mai mari. Ceea ce i-a determinat alegerea Sucevei ca și punct de investiție fotbalistică a avut legătură cu prezența în număr mare a suporterilor la stadion din ediția precedentă a Ligii a II-a. Aceștia nu s-au mai implicat la nicio altă echipă în fotbal până acum, deși au mai purtat discuții și cu alte cluburi.

În concluzie, jos pălăria pentru președintele clubului Andrei Ciutac, dar și pentru ceilalți conducători ai clubului sucevean. Miercuri, începând cu ora 18:00 trebuie să venim în număr cât mai mare pe Areni și să le mulțumim tuturor pentru cum au gestionat situația, dar să le urăm un bun-venit și noilor investitori pentru că aceștia reprezintă salvarea noastră. Hai Foresta! Hai Suceava!

Total
0
Shares
1 comment
  1. Succes Foresta!!Sa dea D-zeu sa avem o echipa puternica si sa ajungem cat mai repede in liga 1.Suceava are un mare potential de spectatori care poate ajuta echipa in orice moment al ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts