Șansa de a crede într-o nouă șansă

Cel mai dureros lucru la un eșec e că atunci când se prelungește, începi să te obișnuiești cu ideea că nu se poate mai mult și îmbrățișezi situația ca pe o realitate imposibil de schimbat.

Dacă în fotbal la fel ca și în celelalte sporturi nu ar exista puterea asta inexplicabilă de autoiluzionare din partea suporterilor de rând, probabil că doar Real Madrid ar avea fani.

Foresta Suceava se întoarce mâine pe Areni pentru a pune pe șine un sezon al extremelor. Un sezon care a dus suporterii galben-verzi de la agonie la extaz și nou la agonie. Înfrângerile din startul sezonului, seria neașteptată de victorii consecutive ce le-a succedat, divergențele dintre conducere și antrenor, pasul strâmb făcut la Fălticeni etapa trecută, toate îngroașă serios semnul de întrebare ce plutește în jurul echipei.

Dacă ar avea ocazia să ceară un time-out ca la baschet în acest moment al sezonului, probabil că conducerea Forestei l-ar cere chiar înaintea partidei cu Știința Miroslava.

Partida de mâine pune față în față două echipe rănite. Dacă galben-verzii au ratat în etapa inaugurală din 2022 oportunitatea de a urca pe primul loc în dauna liderului Dante, Știința Miroslava a cedat în deplasare în fața Ceahlăului, șansele de a prinde un potențial play-off rămânând pur teoretice pentru adversara de mâine a Forestei.

Un prim pas spre reconcilierea cu fanii suceveni e așteptat mâine după amiază începând cu 15:00. Poate fi primul pas dintr-o nouă provocare, o provocare care poate fi câștigată și sărbătorită în vară când Foresta Suceava are datoria morală să pună pe buzele tuturor un singur cuvânt: promovare.

Articol scris de: Marian Silviu

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts