Sponsori Sponsori

Ciprian Anton, replică acidă la adresa lui Sorin Cârțu

Sorin Cârțu a fost criticat de către președinții de Asociații Județene de Fotbal după o declarație nu tocmai potrivită. 

Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava a luat ”foc” după ce fostul mare jucător al Universității Craiova, Sorin Cârțu a declarat că noul sistem gândit de FRF pentru Liga I este mai mult o gândire de campionat de județeană. Anton i-a reamintit lui Cârțu și faptul că printr-o astfel de ”gândire”, Asociațiile Județene de Fotbal din România au votat afilierea Universității Craiova direct în Liga a II-a.

Într-o emisiune la televiziunea PRO X, Cârțu a făcut următoarele precizări:

”Nu pot să înțeleg. Compari meciurile de play-off cu meciurile de play-out? De unde asemenea gândire? E gândire de campionat de județeană! Să spună măcar dacă s-a supus la vot, măcar să fi fost anunțați. Sunt indignat de lipsa de reacție a tuturor oamenilor din fotbal. Cum e posibil, când te bați 30 de etape ca să ajungi în play-off, să vină unul să îți zică: hai să joace și ăla care se bate la retrogradare pentru cupele europene. Nu se poate ața ceva!”, a declarat Sorin Cârțu.

Președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a fost primul dintre conducătorii de asociații județene care a reacționat la adresa declarațiilor lui Sorin Cârțu.

“Cred că domnul Cârțu are dreptate dintr-un punct de vedere. După mult timp, FRF, LPF și AJF-urile gândesc la fel. Cred că e un mare pas înainte. Dacă luăm lucrurile dintr-o altă perspectivă, l-aș întreba pe domnul Cârțu, cu tot respectul, ce părere a avut atunci când tot noi, cei de la județeană, am votat afilierea Universității direct în Liga a II-a? De bine, de rău, el a avut emoții până săptămâna trecută, când s-a terminat Liga I. Noi, la județe, nu am mai intrat pe terenul de fotbal. E o perioadă foarte grea pentru noi toți”, a spus Anton pentru www.sport.ro.

Asociațiile Județene de Fotbal din România au șanse mici pentru a putea începe noul sezon competițional având în vedere atât restricțiile impuse de autorități cât situația epidemiologică la nivel național.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts