Ciprian Anton: ”Pentru ceea ce înseamnă sport, mă regăsesc în toate obiectivele”

Ciprian Anton, președintele AJF Suceava, a anunțat că dorește să se implice mai mult în dezvoltarea sportului sucevean, iar acest lucru poate fi posibil cu o administrație liberală. 

Candidat la funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal Suceava, Ciprian Anton a precizat în cadrul conferinței de miercuri, 12 august, că sunt șanse mari ca sucevenii să se bucure de o sală polivalentă și de un stadion modern în viitorul apropiat. Pe lângă cele două proiecte de mari anvergură, Anton consideră că va face tot posibilul ca împreună cu noii săi colegi să realizeze o serie de proiecte și în ceea ce privește școlile și liceele din municipiul Suceava. Acesta își dorește ca fiecare instituție de învățământ să aibă cel puțin un teren sintetic.

Ciprian Anton: ”Sunt convins că municipiul Suceava va avea o sală polivalentă și un stadion modern”

”Pentru ceea ce înseamnă sport, mă regăsesc în toate obiectivele și spun cu responsabilitate că cele două proiecte inițiate vor avea o finalitate, respectiv sala polivalentă și modernizarea în primă fază a stadionului pe care îl avem și de ce nu construirea unui nou stadion. Un proiect discutat cu domnul primar, un proiect care își propune dezvoltarea sportului de masă de care are nevoie municipiul Suceava, este un proiect nou pe care împreună cu echipa liberală vom încerca să-l facem mai cunoscut și să-l implementăm în municipiul Suceava. Toate cele 10 școli generale și 12 colegii din municipiul Suceava vor avea posibilitatea să aibă un teren sintetic pe baza unor proiecte prin fonduri europene. Un teren sintetic multifuncțional care să poată găzdui toți copiii care doresc să facă sport.”, a declarat Ciprian Anton în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Suceava. 

În final, Ciprian Anton a mulțumit echipei liberale pentru încrederea pe care i-au acordat-o și a promis că va veni cu cele mai bune soluții pentru dezvoltarea sportului sucevean.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts