Cerlincă și Stănescu, încântați de revenirea acasă

Andrei Cerlincă și Vlad Stănescu revin pe Areni după un sezon petrecut la Bucovina Rădăuți. 

Conducerea ”galben-verzilor” au realizat astăzi două transferuri importante pentru sezonul următor de Liga a III-a în care obiectivul principal este promovarea în Liga a II-a. Andrei Cerlincă și Vlad Stănescu au declarat în urma semnării contractului cu conducerea Forestei că sunt încântați să revină ”acasă” unde speră ei că obiectivul de a promova în Liga a II-a va fi îndeplint la finalul sezonului 2019-2020.

”Mă bucur că din sezonul viitor voi juca din nou pentru Foresta Suceava. Sunt încântat de noul proiect și spre ca prin experiența și prestațiile mele să ajut echipa să își atingă obiectivul, cel al promovării în Liga a II-a!”, a declarat mijlocașul, Andrei Cerlincă. 

Vlad Stănescu: ”Am încredere că, atât eu, cât și Andrei, putem ajuta Foresta.”

”Mă bucur nespus că am reușit să ajungem la un acord cu conducerea Forestei și astfel să revenim pe Areni! M-am simțit foarte bine la Rădăuți, cărora țin să le mulțumesc, însă nu am putut să refuz o întoarcere ”acasă”. Am încredere că, atât eu, cât și Andrei, putem ajuta Foresta să își atingă obiectivele propuse pentru sezonul viitor. Mă bucur că proiectul de la Suceava prinde contur și că se creează premisele unei promovări în Liga a II-a. Hai Foresta!”, a susținut Vlad Stănescu. 

Președintele executiv al Forestei Suceava, Andrei Ciutac, este încrezător că transferul celor doi fotbaliști poate reprezenta un pas important pentru clubul sucevean în vederea atingerii obiectivelor pentru sezonul următor.

”Ne bucurăm că am reușit să «repatriem» poate cei mai titrați jucători care au jucat pe Areni! Cred că stabilitatea pe care am reușit să o conturăm sezonul trecut a fost un factor decisiv în decizia lor de a reveni! Sperăm ca împreună să reușim să ne îndeplinim obiectivele propuse!”, a precizat președintele executiv al Forestei Suceava, Andrei Ciutac.  

Articol scris de: Adrian Negru 

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts