Sponsori Sponsori

Ceasul elvețian numit Foresta Suceava

Nu mai e doar o impresie. Nu mai e doar o conjunctură favorabilă sau un simplu foc de paie ci a devenit o certitudine.

Foresta Suceava domină autoritar seria I a Ligii a III-a fiind în mod normal doar o chestiune de timp până va fi matematic calificată în play-off și ulterior la baraj. Ultima victimă a trupei lui Goian a fost echipa vasluiană Rapid Brodoc care a cedat pe Areni cu un 3-0 care după cum s-a desfășurat prima repriză pare mare, dar după ce s-a jucat în actul secund e mult prea mic.

Foresta pornește motoarele mai greu și asta o vedem din august încoace. După o primă repriză pe alocuri echilibrată doar inspirația lui Chika care îi pasează excelent lui Marian Ilie care e faultat în careu face ca la pauză gazdele să fie în avantaj. Era minutul 44 când Foresta primește un penalty evident, iar Iosif Netbai executa impecabil de la punctul cu var.

Până atunci doar un gol anulat pentru offside la Makongo și încă două, trei oportunități de gol ale galben-verzilor am mai putea nota. Actul secund efectiv s-a jucat doar la o poartă. O avalanșă de ocazii ale Forestei cu Odoh Chika capul de afiș și cu o oarecare îngrijorare că e doar 1-0 pe tabelă.

Emoțiile s-au risipit abia în ultimele 10 minute când Filip, mai întâi, dă dovadă de maxim altruism și îi pasează lui Chika pentru ca nigerianul să marcheze golul așteptat de etape bune, iar mai apoi același Filip finalizează frumos cu capul după o centrare perfectă din partea stângă. Se termină 3-0, iar Foresta își consolidează poziția de lider indiscutabil meritată.

În runda următoare, Foresta Suceava va evolua în deplasare cu echipa secundă a formației Csikszereda Miercurea Ciuc.

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Andrei Runcan

Total
0
Shares
Related Posts