Sponsori Sponsori

Cătălin Ungureanu: ”Fălticeniul are nevoie de continuitate”

Conducerea clubului Șomuz Fălticeni dă asigurări că echipa nu va suferi mari schimbări la nivelul lotului din sezonul următor.

Invitat în cadrul unei emisiuni pe pagina de facebook SportSV.ro, președintele formației de Liga a III-a Șomuz Fălticeni, Cătălin Ungureanu a făcut câteva precizări în ceea ce privește viitorul echipei. Totodată, acesta a afirmat că zilele acestea s-au purtat discuții și cu antrenorul Daniel Stoica care și-a manifestat dorința de a continua pe banca Șomuzului și din sezonul următor.

Cătălin Ungureanu: ”Suntem mulțumiți de rezultatele obținute în acest sezon”

”Am avut o discuție cu Daniel Stoica care și-a făcut o imagine și un proiect de viitor, cu siguranță acesta va rămâne în continuare pe banca tehnică. Totodată suntem convinși că primăria municipiului Fălticeni împreună cu domnul primar Cătălin Coman vor sprijini echipa de fotbal așa cum au făcut-o și până acum. În ceea ce îi privește pe jucători, domnul Stoica s-a gândit la câțiva jucători la care va renunța, acesta a contactat și alți sportivi pentru a-i transfera la Fălticeni. Însă toate demersurile noastre depind și de evoluția acestei pandemii.”, a declarat Cătălin Ungureanu, președintele ACS Șomuz Fălticeni.

Emisiunea poate fi urmărită integral accesând link-ul de mai jos: 

Șomuz Fălticeni s-a clasat în acest sezon pe locul al noulea în Liga a III-a Seria I.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts