Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți, victorie cu Zimbru Siret în primul amical al anului

Echipa antrenată de Daniel Bălan și Marius Lup au susținut sâmbătă, 25 ianuarie primul joc amical din acest an pe stadionul din Bădeuți. 

Cu o zi înaintea jocului amical dintre formația de Liga a III-a și cea de Liga a IV-a, conducerea clubului din Rădăuți a decis să mute amicalul de pe stadionul Municipal pentru a proteja suprafața de joc pe stadionul din Bădeuți. Tehnicienii rădăuțeni au folosit în jocul test cu Zimbru Siret tot lotul pe care l-au avut la dispoziție.

În prima repriză, elevii lui Alin Fercalo a încercat să se ridice la nivelul rădăuțeni, iar jocul prestat de aceștia au făcut ca scorul să fie alb la pauză.

În repriza secundă, rădăuțenii au turat motoarele și au înscris patru goluri. Ionuț Plămadă a deschis scorul în minutul 50, iar formația din Siret a egalat după doar 3 minute prin Valentin Vatamaniuc. Bucuria oaspeților nu a durat decât două minute, Robert Ciobanu a dus scorul la 2-1 pentru Rădăuți în minutul 55. În minutul 61, Andrei Sahlean a majorat difernța la două goluri. Rezultatul final a fost stabilit de Ionuț Plămadă care a realizat dubla în minutul 81.

Rădăuțenii au avut parte de un rezultat bun în prim joc test din acest an. Pentru formația antrenată de Daniel Bălan și Marius Lup, următorul joc test este programat pe 14 februarie în compania Forestei Suceava.

Campionatul Ligii a III-a se va relua la începutul lunii martie, iar Bucovina Rădăuți va primi în prima etapă a returului vizita formației Hușana Huși.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts