Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava, derby pentru locul 3

Bucovina Rădăuți primește mâine începând cu ora 17:00 pe stadionul Muncipal vizita formației Știința Miroslava. 

Formația antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan au parte de un nou duel în Liga a III-a. După ce în etapa precedentă au confruntat-o pe formația Oțelul Galați, iar câștig de cauză având foștii campioni ai României, în etapa XXI, rădăuțenii vor juca pe teren propriu cu Știința Miroslava. Situația acestei serii este decisă având în vedere distanța de puncte dintre Gloria Buzău și ocupantele următoarelor poziții din clasament. Așadar, atât pentru Bucovina Rădăuți cât și pentru Știința Miroslava, jocul de mâine reprezintă doar un meci de palmares în Liga a III-a. Totuși, ambele echipe își doresc o clasare cât mai bună în clasament, iar pentru jocul de mâine, miza este locul al treilea.

Ambele formații vin după înfrângeri suferite în etapa precedentă. Dacă Bucovina Rădăuți a avut parte de un joc echilibrat la Galați, unde a fost aproape să ”smulgă” un punct, fiind învinsă cu scorul de 1-0, nu același lucru îl putem spune despre Știința Miroslava care a fost spulberată pe teren propriu de Gloria Buzău cu scorul de 5-1.

Dorin Goian: ”Șansele sunt 50-50” 

”Atmosfera este una bună, normală. Obișnuim să nu facem nuntă după victorii, dar nici înmormântare după înfrângeri. Cât despre situația în seria I a Ligii a III-a, Gloria Buzău are toate șansele să promoveze după ultimele rezultate înregistrate. În legătură cu pregătirea acestui joc, nimic deosebit. Doar ceva măsuri suplimentare la faze fixe defensiv. Marin este jucător foarte înalt și periculos la faze fixe. Trebuie să ne facem jocul nostru. Dănilă și Cerlincă acuză ceva dureri, dar vom vedea mâine situația lor dacă vor începe titulari. Șansele sunt 50-50.” 

Etapa a XXI-a a Ligii a III-a, Seria I: 

Apr 5, 2019 17:00 AFC Botoşani 2   3-3   ACS Suporter Club Oţelul Galaţi
Apr 6, 2019 17:00 CSM Roman CSM Râmnicu Sărat
Apr 6, 2019 17:00 ACS Foresta Suceava   –   ACS KSE Târgu Secuiesc
Apr 6, 2019 17:00 CSM Focşani 2007   –   AFC Metalul Buzău
Apr 6, 2019 17:00 ACS Şomuz Fălticeni   –   CS Sporting Lieşti
Apr 6, 2019 17:00 CSM Bucovina Rădăuţi   –   CS Ştiinţa Miroslava
Apr 6, 2019 17:00 SCM Gloria Buzău   –   CSM Paşcani
Apr 6, 2019 17:00 ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ   –   ASMS ACS Sănătatea Darabani

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts