Bucovina Rădăuți – Șomuz Fălticeni, derby-ul etapei în Seria I a Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni se întâlnesc mâine, 24 octombrie, pe stadionul Municipal din Rădăuți, începând cu ora 15:00. 

Un singur obiectiv pentru ambele echipe în jocul de mâine și anume victoria. Rădăuțenii sunt pe val în urma a patru victorii consecutive, în timp ce fălticenenii acuză oboseală. Nici cu moralul nu stă foarte bine formația pregătită de Daniel Stoica care vine după două eșecuri, unul în campionat, iar altul în Cupa României în fața aceleiași formații, CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Rădăuțean la origine, Daniel Stoica anunță că Fălticeniul trebuie să-și recapete moralul în compania unei alte formații bune, iar acum e momentul. Cu gândul la victorie intră în lutpă și Iulian Ionesi care speră să păstreze la Rădăuți cele trei puncte puse în joc.

Daniel Stoica: ”Vom da totul pentru a repara din greșelile făcute în cupă”

”Este un nou meci din campionat în care întâlnim o echipă bine organizată cu un grup fără prea multe individualități, dar care face din unitatea grupului o echipă greu de înfruntat. Noi venim după o înfrângere rușinoasă și vom da totul pentru a repara din greșelile făcute în cupă. Sper ca echipa să fi înțeles unde a gresit și împreună vom da totul pentru a aduce acasă un rezultat pozitiv.”, a declarat Daniel Stoica, antrenorul formației Șomuz Fălticeni. 

Daniel Stoica se bucură în continuare de susținerea conducerii fălticenene care au anunțat încă după prima înfrângere că pentru a te putea dezvolta trebuie să mizezi pe continuitate, iar un eșec nu ar trebui să reprezinte o tragedie. Iulian Darabă, managerul fălticenenilor a anunțat că echipa are capacitatea de a reveni și speră să lege șirul meciurilor foarte bune din primele jocuri.

Iulian Darabă: ”Obiectivul nostru este să plecăm neînvinși de la Rădăuți”

”După ce am ieșit din Cupa României în urma înfrângerii de acasă cu Ceahlăul Piatra Neamț, ne vom concentra doar asupra campionatului. Dupa patru victorii Bucovina Rădăuți are un moral bun și suntem conștienți că ne va aștepta o deplasare destul de dificilă. Obiectivul nostru este să plecăm neînvinși de la Rădăuți și să începem să legăm șirul de meciuri foarte bune pe care le-am făcut în primele etape ale acestui campionat.”, a declarat Iulian Darabă, manager sportiv Șomuz Fălticeni. 

Fair-play ca de obicei, Iulian Ionesi, tehnicianul grupării rădăuțene, consideră că Rădăuțiul nu va avea un meci ușor cu Fălticeniul, formație pe care o compătimește după eliminarea din Cupa României și totodată le transmite gânduri bune jucătorilor depistați cu Covid-19 din tabăra Șomuzului.

Iulian Ionesi: ”Este un joc important pentru ambele echipe”

”Este un derby județean și un joc important pentru ambele echipe și pentru partea superioară a clasamentului. M-ar fi bucurat o victorie a Fălticeniului în cupă pentru că ar fi venit mai relaxați. Acel duș rece sunt sigur că îi va trezi la realitate. Sper ca jocul nostru să arate mai bine, tot lotul fiind valid pentru acest joc. Le urez sănătate celor patru băieți de la Fălticeni și celor de la Foresta depistați pozitiv. Știu prin ce clipe trec și nu dorim nimănui stresul respectiv.”, a declarat Iulian Ionesi, antrenorul Bucovinei Rădăuți.

Meciurile etapei a VII-a a Ligii a III-a Seria I: 

Oct 24, 2020 15:00 CSM Paşcani   – CS Dante Botoşani
Oct 24, 2020 15:00 CS Ştiinţa Miroslava   – ACS Bradu Borca
Oct 24, 2020 15:00 ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ   – ACS Hușana Huși
Oct 24, 2020 15:00 CSM Bucovina Rădăuţi   – ACS Şomuz Fălticeni
Nov 4, 2020 14:00 ACS Foresta Suceava   – CS Sporting Juniorul Vaslui

Clasamentul Ligii a III-a Seria I: 

Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct
1. CS Ştiinţa Miroslava 6 4 1 1 13-6 7 13
2. ACS Şomuz Fălticeni 6 4 1 1 10-5 5 13
3. CSM Bucovina Rădăuţi 5 4 0 1 14-4 10 12
4. ACS Hușana Huși 6 4 0 2 10-5 5 12
5. ACS Foresta Suceava 5 3 0 2 10-6 4 9
6. CS Sporting Juniorul Vaslui 6 3 0 3 8-5 3 9
7. ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ 6 3 0 3 6-7 -1 9
8. ACS Bradu Borca 6 1 1 4 6-15 -9 4
9. CS Dante Botoşani 6 1 0 5 5-14 -9 3
10. CSM Paşcani 6 0 1 5 2-17 -15 1

Jocul dintre Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni va putea fi urmărit mâine, începând cu ora 15:00, pe televiziunea locală, Cromtel TV, dar și prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts