Sponsori Sponsori

Alin Hrușcovschi, printre sportivii selecționați la echipa națională U15 a României

Tânărul jucător de fotbal Alin Hrușcovschi, născut în anul 2009, este pe cale să-și îndeplinească visul de a reprezenta Echipa Națională a României în fotbal. Hrușcovschi a fost selectat printre numeroșii sportivi talentați care vor participa la Etapa finală ce se va desfășura la Mogoșoaia în luna iulie, unde se va forma noul lot de jucători Under 15 ai Echipei Naționale.

Aflat sub îndrumarea profesorului Răzvan Bîgu la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Suceava, tânărul mijlocaș își pune în valoare abilitățile și talentele în fiecare antrenament și meci. Cu o tehnică remarcabilă și o viziune amplă asupra jocului, Hrușcovschi a captat atenția antrenorilor și selecționerilor încă de la o vârstă fragedă.

LPS Suceava, recunoscută pentru programul său de dezvoltare a tinerilor talente fotbalistice, și-a asumat responsabilitatea de a pregăti și forma viitorul fotbalului sucevean. Profesorul Răzvan Bîgu și-a dedicat timpul și eforturile pentru a-l pregăti pe Alin Hrușcovschi în cel mai bun mod posibil. Sub îndrumarea sa atentă și mentoratul său profesionist, tânărul mijlocaș a înregistrat progrese semnificative și și-a consolidat poziția în rândul speranțelor fotbalului sucevean.

Participarea lui Hrușcovschi la Etapa finală de selecție reprezintă o oportunitate unică pentru a-și demonstra abilitățile în fața celor mai buni jucători de fotbal din țară. Atmosfera competitivă și nivelul ridicat al acestui eveniment vor pune la încercare determinarea și talentul tânărului mijlocaș. Cu toate acestea, cu pregătirea intensivă și încrederea în propriile abilități, Alin are toate șansele să impresioneze și să câștige un loc în noul lot de jucători Under 15 ai Echipei Naționale.

”Mă bucură foarte mult această convocare, deoarece Alin este un jucător de mare perspectivă, cu reale calități și cu un progres fantastic în ultima perioadă. La finalul acestei acțiuni de selecție sper să se afle printre jucătorii cu care se construiește noul lot al Echipei Naționale Under 15. Îmi doresc de asemenea să nu fie singurul fotbalist din grupele cu care lucrez la LPS Suceava care face acest pas și sunt ferm convins că îi vor călca și alții pe urme.”, a declarat antrenorul Răzvan Bîgu.

Pentru Alin Hruscovschi, această oportunitate este încununarea muncii și dedicării sale, dar în același timp, este doar începutul unei cariere promițătoare în fotbal. Cu suportul profesorului Răzvan Bîgu și cu angajamentul său personal, tânărul mijlocaș este hotărât să-și îndeplinească visul de a deveni un fotbalist de succes și de a aduce onoruri echipei naționale și județului Suceava.

Total
0
Shares
Related Posts