Bucovina Rădăuți, lecție de fotbal predată Șomuzului Fălticeni

Bucovina Rădăuți s-a impus cu scorul de 5-0 în fața formației Șomuz Fălticeni pe stadionul Tineretului. Ionesi și Plămadă au făcut spectacol. 

Elevii lui Dorin Goian și Daniel Bălan par să fi trecut destul de repede peste eșecul din Cupa României cu Foresta Suceava. În campionat, rădăuțenii merg ”brici”, adunând 9 puncte din 9 posibile în acest start de campionat. Bucovina Rădăuți este lider în seria I a Ligii a III-a, la egalitate de puncte cu Aerostar Bacău, podimul fiind completat de Foresta Suceava cu 7 puncte. Rădăuțenii și-au făcut meciul ușor încă din primele minute, atacantul Iulian Ionesi fiind cel care a deschis seria golurilor de pe stadionul Tineretului. Spectatorii veniți la joc au avut parte de un șoc la pauza jocului pentru că Ionuț Plămadă a reușit să înscrie un hat-trick. Căzuți din punct de vedere psihic, fălticenenii nu au avut replică în fața Rădăuțiului, iar același Plămadă la câteva minute de la reluarea părții secunde, a dus scorul la un rușinos 5-0. Totuși, formația fălticeneană a avut ocazia de a marca golul de onoare dintr-un penalty, însă tânărul Zvoronciuc a apărat lovitura de pedeapsă. Rădăuțenii nu au mai forțat până la final, păstrând goluri și pentru jocurile următoare, în schimb, Fălticeniul suferă în urma acestei înfrângeri, fiind a doua consecutivă după cea cu Aerostar Bacău.

Bucovina Rădăuți va evolua în runda următoare în deplasare în compania formației Aerostar Bacău. Pentru băcăuani va fi a treia întâlnire cu o echipă din zona Sucevei în numai două săptămâni. Să sperăm că atât Foresta Suceava cât și Bucovina Rădăuți vor ieși învingătoare din partidele cu Aerostar Bacău.

Șomuz Fălticeni va evolua în runda următoare la Galați împotriva formației Sporting Liești.

Etapa a IV-a a Ligii a III-a Seria I: 

Sep 13, 2019 17:00 CS Aerostar Bacău   –   CSM Bucovina Rădăuţi
Sep 13, 2019 17:00 AFC Botoşani 2   –   CSM Paşcani
Sep 13, 2019 17:00 FC Ozana Târgu Neamț   –   ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ
Sep 14, 2019 17:00 CS Sporting Lieşti   –   ACS Şomuz Fălticeni
Sep 14, 2019 17:00 ACS KSE Târgu Secuiesc   –   CSM Bacău
Sep 14, 2019 17:00 ACS Suporter Club Oţelul Galaţi   –   ACS Hușana Huși
Sep 14, 2019 17:00 CS Ştiinţa Miroslava   –   ACS Foresta Suceava
Sep 14, 2019 17:00 CSM Focşani 2007   –   ACS Universitatea Dunărea de Jos Galaţi

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts